Piekarnik kompaktowy z funkcją mikrofali 800 CombiQuick Furrë kompakte KVLAE00WT

Electrolux - Furrë kompakte - KVLAE00WT

Delicious dishes in half the time with CombiQuick®

CombiQuick® lets you cook food twice as fast compared to standard ovens. All without compromising on flavour. Combining normal oven functions with the grill and microwave, you can serve delicious meals no matter how much time you have.

Electrolux - Furrë kompakte - KVLAE00WT

Delicious meals made easy with connectivity

Experience true cooking assistance with Connected Cooking. Remotely set and change the time and temperature of the oven. Enjoy the convenience of controlling the cooking progress even from outside of the kitchen.

Electrolux - Furrë kompakte - KVLAE00WT

Save time with the Fast Heat Up function

Our Fast Heat Up function makes sure the oven is ready when you are. With a shorter pre-heating time compared to conventional heating, you can turn those spare moments into more memorable meals.

Electrolux - Furrë kompakte - KVLAE00WT

Touch Display, for expert assistance

Our Touch Display provides an intuitive experience, giving you greater control over oven cooking. Scroll through menus of food categories, from meats and fishes, to desserts and sweets. And enjoy perfectly cooked dishes, every time.

Electrolux - Furrë kompakte - KVLAE00WT

Quick and effective, Even Cooking

Our Even Cooking system circulates heat throughout the oven, making sure everything is cooked evenly. All without the need to turn your dish. Our technology means your oven heats up faster saving you time and energy.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Installation: Inkaso
 • Connectivity: Wi-Fi
 • Ngjyra: Matt Black
 • Oven control type: Dynamic Touch
 • Cooking: Microwave/Multifunction
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë për kek me veshje gri të emaluar
 • Grids type - Top Oven: 1 Raft teli i kromuar
Specifikimi
 • Furrë kompakte inkaso
 • Oven with integrated microwave function
 • Ekran furre shumë-gjuhësh
 • Funksionet e gatimit të furrës: Pjesa e poshtme
 • Programe automatike të peshës
 • Funksioni i memories për cilësimet e përdorura më shpesh
 • Rregullim elektronik i temperaturës
 • Propozim automatik i temperaturës
 • Funksioni për nxehjen e shpejtë të furrës
 • Microwave power: 1000 Watt
 • Pjesa e brendshme e furrës me nivele pjekjeje
 • Funksioni i zgjatjes së kohës
 • Funksion i fikjes automatike të furrës
 • Tregues i nxehtësisë së mbetur
 • Tavat e përfshira me furrën: 1 tavë për kek me veshje gri të emaluar
 • Ventilatori ndalon kur hapet dera
 • Funksion elektronik sigurie për Kyçin ndaj Fëmijëve : The Child Lock function prevents an accidental operation of the appliance.
 • Ndriçim prej halogjeni i furrës
 • Furra ndriçohet automatikisht kur hapet dera
 • Ventilator ftohës : Ventilatori ftohës fillon automatikisht kur furra është e ndezur. Ftoh përbërësit elektronikë dhe pjesët e jashtme të furrës.
Performanca
 • Cleaning top oven: Veshje e emaluar e pastër
 • Temperature range: 30°C - 230°C
 • Noise power in dB(A) - Top Oven.: 52
 • Volumi i përdorur (L): 43
Instalimi
 • Installation: Inkaso
 • Ngjyra: Matt Black
 • Spina e kërkuar (A): 16
 • Lloji i prizës: Schuko
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 39.9
 • Lartësia totale: 455
 • Gjerësia mm: 595
 • Thellësi mm: 567
 • Built in height mm: 450
 • Built in width mm: 560
 • Built in depth mm: 550
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 3000
 • Max power grill - Top Oven: 1900
 • Lamp power - Top Oven: 25
 • Energy efficiency class: No
 • SecGenEConskWhCM: 1.09
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.95
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 944 066 643
 • Connectivity: Wi-Fi
 • Oven control type: Dynamic Touch
 • Cooking: Microwave/Multifunction
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë për kek me veshje gri të emaluar
 • Grids type - Top Oven: 1 Raft teli i kromuar
 • Runners - Top Oven: Grid Runners Easy Entry
 • Microwave power - Top Oven: 1000
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Nordic_OV_SoftClosing: No
 • Nordic_OV_Steamify: No
 • Grill element power - Top Oven: 1900
 • Ring element power - Top Oven: 1650
 • Oven light - Top Oven: 1, Top halogen
 • Connectivity: Wi-Fi
 • Voltazhi: 220-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 944 066 643
 • Bar code: 7332543667598

Aksesorët

Experience a juicy steak or a piece of tuna cooked to perfection at the press of a button. This d...

Ensure that your meat is cooked at just the right temperature with this classic-style meat thermo...

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj