KMFE172TEX

Electrolux 800 Built_In with Microwave function

Mikrovala 800 TouchOpen me mekanizmin e butë me prekje është mënyra më e lehtë për të aksesuar ushqimin tuaj. Me një veprim, dera hapet shpejt dhe butësisht, për leverdi pa probleme.
Volume gross - Top oven17
Microwave output power W800
Grill output power W0
Power levels5
Zhurma dB(A)60
Cooking modesMikrovalë
Përmasat lar.-gjer.-thell. (mm)371x594x316
Përmasat inkaso lar.-gjer.-thell. (mm)360x562x300
Electrolux - Mikrovalë inkaso - KMFE172TEX
TouchOpen për akses të lehtë

Mikrovala jonë me dizajnin TouchOpen ju jep akses të lehtë të ushqimit tuaj. Dera hapet pa probleme me prekjen e një butoni, falë mekanizmit të butë të krijuar posaçërisht. Me një lëvizje të butë mund t’i gëzoheni aksesit të shpejtë te pjatat.

Electrolux - Mikrovalë inkaso - KMFE172TEX
Mikrovala - rruga juaj e shkurtër në kuzhinë

Funksioni i mikrovalës është rruga juaj e shkurtër për vakte të shpejta dhe të shijshme. Me prekjen e një butoni mund të shkrini çokollatë, të shkrini tavën tuaj të preferuar ose të rinxehni ushqimet e mbetura, shpejt. Është mënyra e shpejtë dhe e lehtë për të krijuar vakte të shijshme.

Electrolux - Mikrovalë inkaso - KMFE172TEX
Ruani cilësimet e mikrovalës për pjatat tuaja të preferuara

Ruani cilësimet tuaja të preferuara të mikrovalës për akses të shpejtë dhe të lehtë me funksionin e Preferuar. Pasi keni krijuar një program, mund të prekni imazhin e vogël në formën e yllit në ekran për ta aktivizuar atë. Kjo do të thotë se nuk keni nevojë të mbani mend ndonjë cilësim specifik. Kujdesemi për gjithçka, me një prekje.

Electrolux - Mikrovalë inkaso - KMFE172TEX
Një mikrovalë ReTurntable që mban mend se ku filloi

E kemi krijuar këtë furrë me mikrovalë në mënyrë që pjatat të jeni gjithmonë në pozicionin ideal. Kjo është sepse dera shkyçet kur ReTurntable kthehet ku filloi. Asnjë dorezë e filxhanit me drejtim nga ana e kundërt, asnjë pjatë e nxehtë në pozicione të sikletshme. Thjesht akses pa mundim, çdo herë.

Electrolux - Mikrovalë inkaso - KMFE172TEX
Shkrini ushqimin tuaj shpejt me funksionin tonë të shkrirjes

Ushqimi juaj i ngrirë është gati shpejt, falë funksionit të shkrirjes të mikrovalës. Pasi të keni zgjedhur llojin dhe peshën e ushqimit, mikrovala përllogarit automatikisht kohën që do t’i duhet. Pastaj fillon të shkrijë pjatën tuaj ndërsa ruan si shijen ashtu edhe teksturën.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje