Piekarnik kompaktowy z funkcją mikrofali 800 CombiQuick EVL6E40X

Përfitimet

Electrolux - Mikrovalë inkaso - EVL6E40X

Delicious dishes in half the time with CombiQuick®

CombiQuick® lets you cook food twice as fast compared to standard ovens. All without compromising on flavour. Combining normal oven functions with the grill and microwave, you can serve delicious meals no matter how much time you have.

Electrolux - Mikrovalë inkaso - EVL6E40X

Save time with the Fast Heat Up function

Our Fast Heat Up function makes sure the oven is ready when you are. With a shorter pre-heating time compared to conventional heating, you can turn those spare moments into more memorable meals.

Electrolux - Mikrovalë inkaso - EVL6E40X

The LED timer display sets the best temperature

The LED display suggests the right temperature based on the cooking function you select, so you never need to guess what temperature is best suited for your dish. You can still adjust temperatures manually, and set start and stop times.

Electrolux - Mikrovalë inkaso - EVL6E40X

Quick and effective, Even Cooking

Our Even Cooking system circulates heat throughout the oven, making sure everything is cooked evenly. All without the need to turn your dish. Our technology means your oven heats up faster saving you time and energy.

Electrolux - Mikrovalë inkaso - EVL6E40X

Grill for golden results

From crisped bacon to bubbling mozzarella, get more out of your grill than ever before.  Perfect for crispy chicken wings and melt in your mouth halloumi. 

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Installation: Inkaso
 • Connectivity: No
 • Ngjyra: Inoks
 • Oven control type: Pop in / Pop out flat with sungrind caps
 • Cooking: Microwave/Multifunction
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë për kek me veshje gri të emaluar
 • Grids type - Top Oven: 1 Raft teli i kromuar
Specifikimi
 • Furrë kompakte inkaso
 • Oven with integrated microwave function
 • Funksionet e gatimit të furrës: Pjesa e poshtme, Ventilatori + drita, Skara + ventilatori, Skara + pjesa e sipërme, Microwave, Vatra + pjesa e fundit + ventilatori, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme
 • Rregullim elektronik i temperaturës
 • Propozim automatik i temperaturës
 • Microwave power: 1000 Watt
 • Pjesa e brendshme e furrës me nivele pjekjeje
 • Tregues i nxehtësisë së mbetur
 • Tavat e përfshira me furrën: 1 tavë për kek me veshje gri të emaluar
 • Ventilatori ndalon kur hapet dera
 • Funksion elektronik sigurie për Kyçin ndaj Fëmijëve : The Child Lock function prevents an accidental operation of the appliance.
 • Ndriçim prej halogjeni i furrës
 • Furra ndriçohet automatikisht kur hapet dera
 • Çelësa të rrotullueshëm
 • Ventilator ftohës : Ventilatori ftohës fillon automatikisht kur furra është e ndezur. Ftoh përbërësit elektronikë dhe pjesët e jashtme të furrës.
Performanca
 • Cleaning top oven: Veshje e emaluar e pastër
 • Temperature range: 30°C - 230°C
 • Volumi i përdorur (L): 43
Instalimi
 • Installation: Inkaso
 • Ngjyra: Inoks
 • Spina e kërkuar (A): 16
 • Lloji i prizës: Schuko
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 39.9
 • Lartësia totale: 455
 • Gjerësia mm: 595
 • Thellësi mm: 567
 • Built in height mm: 450
 • Built in width mm: 560
 • Built in depth mm: 550
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 3000
 • Max power grill - Top Oven: 1900
 • Lamp power - Top Oven: 25
 • Energy efficiency class: No
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 944 066 616
 • Connectivity: No
 • Oven control type: Pop in / Pop out flat with sungrind caps
 • Cooking: Microwave/Multifunction
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë për kek me veshje gri të emaluar
 • Grids type - Top Oven: 1 Raft teli i kromuar
 • Runners - Top Oven: Grid Runners Easy Entry
 • Microwave power - Top Oven: 1000
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1900
 • Ring element power - Top Oven: 1650
 • Oven light - Top Oven: 1, Top halogen
 • Voltazhi: 220-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 944 066 616
 • Bar code: 7332543667529

Produktet e tjera

Electrolux - Mikrovalë inkaso - KMFE172TEX
Microwave Oven 800
 • TouchOpen for quick and easy access
 • TouchOpen for easy access
 • Microwave - your kitchen shortcut
 • Save microwave settings for your favourite dishes
 • A microwave ReTurntable that remembers where it started
Electrolux - Mikrovalë inkaso - KMFE264TEX
Microwave Oven 800
 • TouchOpen for quick and easy access
 • TouchOpen for easy access
 • Microwave - your kitchen shortcut
 • Save microwave settings for your favourite dishes
 • A microwave ReTurntable that remembers where it started
Electrolux - Mikrovalë inkaso - LMS2203EMX
Microwave Oven 300
 • Easy heating, cooking or defrosting
 • Microwave - your kitchen shortcut
 • Thaw your food quickly with our defrost function
 • Easy timing, great results
 • Tasty results with Auto Program

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj