Përfitimet

"E lehtë për t'u manovruar për pastrim pa ndërprerje "

Kjo fshesë me korrent ergonomike ju lejon të pastroni sipërfaqe deri në 72 metra katrorë pa ndërruar prizën elektrike. Falë tubit teleskopik, rrotave të mëdha dhe rrezes së pastrimit prej 8,5 metrash mund të lëvizni dhe pastroni lehtësisht pa ndërprerje.

Shtëpi më e pastër në mënyrë higjienike

Sistemi i lartë i filtrimit është i aftë të filtrojë deri në 99,99%* të grimcave aq të vogla sa 1 mikron në madhësinë e pluhurit të imët, merimangave të pluhurit për të çliruar ajër më të pastër.

*Bazuar në analiza të brendshme të filtrimit të grimcave të mikro pluhurit me madhësi 0,3-10 mikronë sipas standardit IEC62885-2:2021, 5.14 duke përdorur grimcat standarde të rërës/pluhurit.

I lehtë për t’u ruajtur dhe me aksesorë në trup

Bëjeni pastrimin më të lehtë me këtë fshesë me korrent të lehtë për t'u përdorur. Madhësia e saj kompakte e bën të përshtatshme për çdo shtëpi dhe me aksesorë të ruajtur në trup në mënyrë të përshtatshme, do të keni gjithçka që ju nevojitet në majë të gishtave.

Një zgjedhje më e kujdesshme

Pastruesi me qese 5000 dhe gryka kryesore e këtij produkti është bërë me deri në 37% plastikë të ricikluar*.

"*Pa përfshirë aksesorët​ *Mohim përgjegjësish shtesë për Francën - Pastrues, duke përfshirë të gjithë aksesorët, i bërë me deri në 19% material të ricikluar të peshës gjithsej, i përbërë nga plastika e ricikluar"

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone