Përfitimet

Electrolux - Air Purifier - EVFK1+

VERSATILE & POWERFUL DESIGN

With the power of a tabletop vacuum sealer the rechargeable vacuum pump creates the ideal vacuum for your type of food. For continues use of up to 150 times on one charge

Electrolux - Air Purifier - EVFK1+

Intuitive and easy to use

One-touch operation - the vacuum pump automatically stops when the right vacuum is achieved.

Electrolux - Air Purifier - EVFK1+

Better food storage

Safe and protective food storage system for fresh food and leftovers - keeping pantries and fridge organized. Comes with integrated date recorder to stay on top of food storage life.

Electrolux - Air Purifier - EVFK1+

BPA FREE AND FOOD SAFETY APPROVED

Made of nontoxic and food safe materials. Protecting your food in the best way possible. The food containers are also freezer and dishwasher safe.

Electrolux - Air Purifier - EVFK1+

Fits into the Electrolux CustomFlex® Refrigerators

Food containers are suitable to hang into the CustomFlex® Refrigerator system.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 923 310
  • EAN: 7319599037858
Dokumentet për produktin
Specifikimi
Të tjera
  • Numri i produktit (PNC) : 900 923 310
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 923 310
  • EAN: 7319599037858

Produktet e tjera

Electrolux - Air Purifier - E201S
Air Purifier
  • Classic Long Performance Dust Bag
  • 60% more suction power
  • 3 Layer Design
  • Powerflow™ Design

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj