Përfitimet

Electrolux - Air Purifier - E4VS1-4AG

The Ideal Vacuum For You

Achieve the right vacuum for your type of food every time with the automatic vacuum system function Vac & Seal or manually create the ideal vacuum with the Pulse and Seal function.

Keeping It Tight

Ensuring a strong reliable seal so the air is not escaping and making your food last even longer.

Electrolux - Air Purifier - E4VS1-4AG

Compact Size

Smaller than regular vacuum sealer making it possible to fit in every kitchen

Next Level Sous-Vide Cooking

Get to the next level sous vide cooking and preserve the taste even better for your food - create the ideal vacuum sealed bag for sous vide cooking.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 923 261
  • EAN: 7319599037391
Dokumentet për produktin
Specifikimi
Të tjera
  • Numri i produktit (PNC) : 900 923 261
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 923 261
  • EAN: 7319599037391

Produktet e tjera

Electrolux - Air Purifier - E201S
Air Purifier
  • Classic Long Performance Dust Bag
  • 60% more suction power
  • 3 Layer Design
  • Powerflow™ Design
  • Improved closing system – durable and hygienic

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj