Përfitimet

Electrolux - Air Purifier - E210S

Extreme suction power

The new high performance synthetic material of this bag ensures optimum air flow and gives your vacuum cleaner extreme suction power during the entire lifetime of the vacuum bag.

Electrolux - Air Purifier - E210S

High filtration capacity

Thanks to excellent filtration in the multi-layer material, even the finest particles are captured, contributing to a better cleaning result and clean air quality in your home.

Electrolux - Air Purifier - E210S

Powerflow™ Design

Patented 3D folding ensures optimal unfolding: keeps the suction power high and prevents clogging

Electrolux - Air Purifier - E210S

Improved closing system – durable and hygienic

The closing system has been re-designed, and made more rigid by using stronger material and a new sealing technology. This to ensure the s-bag® closes every time and doesn’t break or leak. This vacuum bag is easy to fit in the cleaner, and hygienic as the bag automatically seals when removed, preventing any spillage and making bag changes quick and clean.

Electrolux - Air Purifier - E210S

TÜV certified

The TÜV Rheinland Group has independently tested and awarded certification of performance of the s-bag® Ultra Long Performance. You can find more information on www.tuv.com.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 168 461
  • EAN: 7319599031474
Dokumentet për produktin
Specifikimi
Të tjera
  • Numri i produktit (PNC) : 900 168 461
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 168 461
  • EAN: 7319599031474

Produktet e tjera

Electrolux - Air Purifier - E201S
Air Purifier
  • Classic Long Performance Dust Bag
  • 60% more suction power
  • 3 Layer Design
  • Powerflow™ Design
  • Improved closing system – durable and hygienic

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj