Përfitimet

Electrolux - Air Purifier - E206S

High filtration capacity

s-bag®Anti-Allergy has high filtration to capture pollen, dust particles, dust mites, mite allergens and cat allergens as small as 1 micron (15 times smaller than the diameter of a human hair). This level of filtration is of benefit to asthma and allergy sufferers.

Electrolux - Air Purifier - E206S

Powerflow™ Design

Patented 3D folding ensures optimal unfolding: keeps the suction power high and prevents clogging

Electrolux - Air Purifier - E206S

Improved closing system – durable and hygienic

The closing system has been re-designed, and made more rigid by using stronger material and a new sealing technology. This to ensure the s-bag® closes every time and doesn’t break or leak. This vacuum bag is easy to fit in the cleaner, and hygienic as the bag automatically seals when removed, preventing any spillage and making bag changes quick and clean.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 168 460
  • EAN: 7319599031467
Dokumentet për produktin
Specifikimi
Të tjera
  • Numri i produktit (PNC) : 900 168 460
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 168 460
  • EAN: 7319599031467

Produktet e tjera

Electrolux - Air Purifier - E201S
Air Purifier
  • Classic Long Performance Dust Bag
  • 60% more suction power
  • 3 Layer Design
  • Powerflow™ Design
  • Improved closing system – durable and hygienic

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj