Përfitimet

Freski me aromë

Aroma jonë e zgjedhur me kujdes është një kombinim i nuancave freskuese të agrumeve dhe nuancave të buta të luleve, duke i lënë rrobat tuaja me aromë të freskët dhe të ndjehen të pastra.

Rroba të freskëta me 96% më pak ujë*

Sistemi FreshScent përdor 96 % më pak ujë. Është më i mirë për mjedisin dhe i lë rrobat të duken dhe të ndjehen të reja për më gjatë duke përdorur avull në vend të cikleve të plota të larjes.

*Përdorni avull për të freskuar rrobat dhe për të kursyer më shumë se 40 l ujë për cikël, analizuar në 1 kg veshje delikate duke përdorur programin FreshScent në krahasim me përdorimin e programit Delikate.

Stil i freskët pa ndonjë problem

Jepuni rrobave tuaja një valë të ndjenjës të 'sapo-larë'. Përdorni kapakun e shishes Aroma për larjen me avull për të shtuar 20 ML në ndarësen e zbutësit dhe filloni programin FreshScent ose Kashmir.

Paketim i ricikluar PET

Aroma jonë me avull vjen në paketim plastik të ricikluar PET. Kështu që tani është po aq e lehtë t’i mbani rrobat tuaja të freskëta dhe është më i mirë për mjedisin gjithashtu.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone