Përfitimet

Qilar i verës, gjithnjë i ftohur në përsosmëri

Mbajeni verën në temperaturën ideale në qilarin tonë të verës, për një gotë të shijshme çdo herë. Është e lehtë të zgjidhni një temperaturë ndërmjet 5°C dhe 20 °C, në mënyrë që të mund të kontrolloni temperaturën e saktë që doni të ketë vera juaj.

18 shishe, 1 qilar vere

Mos u shqetësoni se nuk do të keni vend në frigorifer për të ruajtur verë për një gosti darke. Qilari ynë i verës ka hapësirë që të ruani deri në 18 shishe në të njëjtën kohë.

Futni shishe vere tё çdo madhёsie nё qilarin tonё

Ky qilar i verёs strehon edhe shishe tё mёdha, nga magnumet e shampanjёs te proseko. Tё krijuar pёr fleksibilitet absolut, raftet mund tё ruajnё njё shumёllojshmёri formash dhe madhёsish. Gjithnjё keni njё hapёsirё pёr pijen tuaj tё preferuar.

Qilari i verёs qё integrohet pa probleme

Qilari ynё i verёs pёrshtatet pa problem edhe nё kuzhinat mё tё vogla. Dizajni kompakt, pa doreza të dala do të thotë se qëndron në të njëjtin nivel pranë pajisjeve të tjera. Dhe meqënse u krijua për të plotësuar gamën e plotë, duket i mrekullueshëm në çdo hapësirë.

Aksesorët