Blender kielichowy Good To Go Table Blender ESB2500

Electrolux - Table Blender - ESB2500

Include the whole family

Along with your Sports blender ESB2500 come 2 bottles with a lid. Additional bottles can be purchased separately so that you can include the whole family. Mark your bottle with your name and it will not get mixed up with someone else’s. One bottle per person, just like a toothbrush.

Electrolux - Table Blender - ESB2500

Easy to use

Making a delicious smoothie with Sports blender blender ESB2500 takes almost no time or effort at all. Just add the ingredients of your choice, attach the removable blades, click the bottle onto the mixing unit and press pulse. It’s easy to use, easy to clean and easy bring anywhere thanks to the mouthpiece that can also be used as a lid.

Electrolux - Table Blender - ESB2500

A safe blender

Four suction cups on the bottom of the blender allows it to stand firmly while you are using it. The mixer unit in stainless steel has a pulse function that works just like an on/off button; when you release the button it stops blending. The four knives are also removable and easy to clean.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Lartësia totale: 397
 • Gjerësia mm: 128
 • Thellësi mm: 128
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Blades: 4
 • Butoni i pulsit: Po
 • Mini Chopper: N.A.
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Sistem tehu i ndashëm: Montimi i teheve të lëvizshëm lejon pastrim të lehtë
 • Fuqia: 300W
 • Removable knives: Removable knives in stainless steel enables easy cleaning.
 • Accessory : The mouthpiece can also be used as a lid for easy transportation.
 • Mixer unit in stainless steel : Sustainable mixer unit in stainless steel.
 • Suction cups on the bottom : The suction cups on the bottom of the blender provide stability.
 • BPA-free plastic : The plastic bottle is BPA-free and does not absorb smell or taste.
 • Pulse button: Pulse button is placed on the front of the blender and blends the ingredients as long as it is pushed in.
 • Avoid harsh ingredients : Avoid harsh ingredients
Performanca
 • Fuqia W: 300
Instalimi
 • Lartësia totale: 397
 • Gjerësia mm: 128
 • Thellësi mm: 128
 • Spina e kërkuar (A): 16
 • Ngjyra: Inoks
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 280 269
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Blades: 4
 • Butoni i pulsit: Po
 • Mini Chopper: N.A.
 • Settings: Yes
 • Jug Capacity: 0.6
 • Jug: Tritan
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 280 269
 • Bar code: 7332543417346

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj