Blender kielichowy PerfectMix Table Blender ESB2300

Electrolux - Table Blender - ESB2300

Sharp and robust stainless steel knives

Sharp and robust stainless steel knives enable excellent mixing results

Electrolux - Table Blender - ESB2300

Variable speed and pulse function

Variable speed for better control over mixing, Pulse function for extra power or ice crushing.

Electrolux - Table Blender - ESB2300

Removable knife for easy cleaning

The blade assembly is easily removalbe which makes cleaning fast and hassle-free

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Lartësia totale: 387.4
 • Gjerësia mm: 225
 • Thellësi mm: 207.4
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Blades: 4
 • Butoni i pulsit: Po
 • Mini Chopper: N.A.
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Sistem tehu i ndashëm: Montimi i teheve të lëvizshëm lejon pastrim të lehtë
 • 3 cilësime shpejtësie: Për të zgjedhur shpejtësinë e dëshiruar kur përpunohet ushqimit
 • Kanë 1,5 L: Kanë plastike ose Gotë 1,5 L me kyç sigurie
 • Tempered jug: Tempered glass jug can handle temperature up to 90ºC.
 • Removable knives: Removable knives in stainless steel enables easy cleaning.
 • Pulse button: Pulse button is placed on the front of the blender and blends the ingredients as long as it is pushed in.
Performanca
 • Fuqia W: 450
Instalimi
 • Lartësia totale: 387.4
 • Gjerësia mm: 225
 • Thellësi mm: 207.4
 • Spina e kërkuar (A): 16
 • Ngjyra: E zezë
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 013 064
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Blades: 4
 • Butoni i pulsit: Po
 • Mini Chopper: N.A.
 • Settings: 3
 • Jug Capacity: 1.5
 • Jug: Glass
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 013 064
 • Bar code: 7332543217281

Produktet e tjera

Electrolux - Table Blender - ESB2500
Blender kielichowy Good To Go Table Blender

The plastic bottle is 100% BPA-free and absorbs no smell or taste. It has a steady grip and is just the right size to fit inside your bag. The bottle is shatter and impact resilient thanks to the Tritan plastic.* * Tritan is a trademark name of the Eastman ...

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj