Kitchen Machine Accessory ACCESSORYES

Electrolux - Kitchen Machine Accessory - ACCESSORYES

The Quick Cutter

Cutter fits easily into the notch on the accessory hub on the front of your Assistant kitchen appliance.

Electrolux - Kitchen Machine Accessory - ACCESSORYES

From cutter to bowl

The rotor design allows you to cut and tear directly into a serving bowl.

Electrolux - Kitchen Machine Accessory - ACCESSORYES

Four Durable Stainless Drums

Grater accessory includes: Thick slicer drum Thin slicer drum Coarse grater drum Fine grater drum Pusher Slicer & grater housing IFU with speed indications for different foods

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 167 219
 • EAN: 7319599013982
Dokumentet për produktin
Specifikimi
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 167 219
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 167 219
 • EAN: 7319599013982

Produktet e tjera

Electrolux - Kitchen Machine Accessory - ACCESSORYPSC
Kitchen Machine Accessory
 • Enhance your Kitchen Assistent to prepare the perfect home-made pasta.
 • Made in Italy
 • Easy cleaning thanks to patented design
 • Easy and quick assembling
Electrolux - Kitchen Machine Accessory - ACCESSORYMG
Kitchen Machine Accessory
 • For your home made minced meat
 • Easy to Use
 • Contents

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj