Përfitimet

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEGB9420W

Gotat delikate mbrohen me SoftGrips dhe SoftSpikes

Me SoftGrips dhe SoftSpikes nuk keni më nevojë të kaloni kohë duke larë me dorë gotat delikate. Materiali i butë mban gotat butësisht në mënyrë të sigurt pa lëvizur dhe i mbron ato nga krisje dhe thyerje.

Më shumë pamje, ngarkim më efikas

Drita e brendshme ju jep një pamje direkte të brendësisë së pjatalarëses. Mund të gjeni me efikasitet vendet më të mira për pastrimin e veglave tuaja të specializuara të gatimit.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEGB9420W

Gjithnjë i përditësuar me TimeBeam®

Funksioni ynë TImeBeam® ju përditëson mbi gjendjen e ciklit të pjatalarëses tuaj. Projekton informacionin thelbësor në dysheme nën makinerinë, në mënyrë që të mund të shihni qartë sesa kohë ka mbetur. Heqja e hamendjes nga larja.

Larje e qëndrueshme e pjatave me lehtësi

Zgjidhje të qëndrueshme me lehtësi. Përdorni rrëshqitësin në ekranin me prekje QuickSelect për të zgjedhur kohën e preferuar të ciklit dhe Ecometer tregon programin më të qëndrueshëm për të kursyer energji dhe ujë përmes shiritave të gjelbër intuitivë.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEGB9420W

QuickSelect me Wi-Fi: Komandimi i pjatalarëses së lidhur përmes pajisjes tuaj të zgjuar

Pjatalarëset tona të lidhura QuickSelect bëjnë të mundur larjen e zgjuar, të përgjegjshme të pjatave. Merrni udhëzime mbi programin e duhur për ngarkesën tuaj dhe zgjidhni kur ta përdorni pjatalarësen për të pakësuar kostot e energjisë. App-i përmbledh përdorimin dhe jep informacion mbi qëndrueshmërinë.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone