Përfitimet

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEZ69410W

SprayZone, një pastrim intens

Falë funksionit SprayZone, tiganëve dhe kusive u jepet trajtim i pastrimit intensiv. Presioni i fuqishëm i ujit në mënyrë të shkëlqyer pastron gjithçka që të vendosur brenda hapësirës së përkushtuar. Është tre herë më mirë sesa standardi, në mënyrë që të kujdeset për të gjitha pjatat tuaja.

SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë

Pjatat dalin pa njolla me SatelliteClean®—performanca është deri në 3 herë më mirë sesa pjatalarëse standarde. Falë krahut me rrotullim të dyfishtë që vazhdimisht ndryshon këndin e spërkatjes, edhe artikujt e mëdhenj pastrohen thellësisht.

Larje e qëndrueshme e pjatave me lehtësi

Zgjidhje të qëndrueshme me lehtësi. Përdorni rrëshqitësin në ekranin me prekje QuickSelect për të zgjedhur kohën e preferuar të ciklit dhe Ecometer tregon programin më të qëndrueshëm për të kursyer energji dhe ujë përmes shiritave të gjelbër intuitivë.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEZ69410W

QuickSelect me Wi-Fi: Komandimi i pjatalarëses së lidhur përmes pajisjes tuaj të zgjuar

Pjatalarëset tona të lidhura QuickSelect bëjnë të mundur larjen e zgjuar, të përgjegjshme të pjatave. Merrni udhëzime mbi programin e duhur për ngarkesën tuaj dhe zgjidhni kur ta përdorni pjatalarësen për të pakësuar kostot e energjisë. App-i përmbledh përdorimin dhe jep informacion mbi qëndrueshmërinë.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEZ69410W

Informacion në heshtje, Rreze në dysheme

Sistemi i informacionit me ndriçim Rreze në dysheme e mban kuzhinën tuaj të qetë. Në vend të një alarmi të fortë që mund të mbytet nga zhurma e sfondit, pjatalarësja jonë ju tregon qartë gjendjen e saj duke projektuar një pikë në dysheme. E kuqe kur është duke funksionuar dhe jeshile kur ka përfunduar. 

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone