Cutlery Basket Accessory E4DHCB01

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Installation: Built_In
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 1580x235x135
 • Thellësi mm: 135
 • Gjerësia mm: 235
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.45
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 235
 • EAN: 7321422641002
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Accessory Type: N/A
Instalimi
 • Thellësi mm: 135
 • Gjerësia mm: 235
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.45
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 902 979 235
 • Product Installation: Built_In
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 1580x235x135
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 235
 • EAN: 7321422641002

Produktet e tjera

Electrolux - Accessory - E9DHGB01
DW Glass Basket Accessory
 • Say goodbye to handwashing glasses
 • Spotlessly Clean. Perfectly Safe
 • Everything can fit
 • Universally sized

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj