Përfitimet

I lehtë, i shpejtë dhe i sigurt - Induksion

Teknologjia me induksion do të thotë se nxehtësia jepet shpejt dhe me precizion në vendin e duhur, duke nënkuptuar se pjesët rreth e rrotull mbeten të ftohta dhe të sigurta. Gjithashtu reagon në çast ndaj ndryshimeve të temperaturës. Dhe sipërfaqja e lëmuar e bën pastrimin të lehtë.

Komandim me një prekje

Asnjë hamendësim nuk kërkohet me Komandat me prekje të induksionit. Aksesoni cilësimet përmes sipërfaqes prej xhami të ndjeshëm ndaj prekjes dhe mund të rrisni ose pakësoni me lehtësi temperaturën. Dhe pa asnjë buton ose dorezë të dalë për t’u mbajtur parasysh, është e lehtë për ta pastruar.

Nxehtësi intensive, në një çast me PowerBoost

Aktivizoni funksionin PowerBoost për një shpërthim në çast të nxehtësisë gjatë gatimit. Është ideal për përgatitjen e pjatave më shpejt. Mund të zieni ujin më shpejt sesa kurrë më parë dhe të përgatisni tiganët për skuqje kur ju nevojiten.

Matni kohën e duhur të çdo hapi të recetës tuaj të gatimit pa mundim

Kohëmatësi i rregullueshëm ju ndihmon të ndiqni procesin e gatimit pa mundim. Mund të cilësohet për një orë dhe ju jep një kujtues të saktë të kohës tuaj të gatimit. Fik zonën e zgjedhur të gatimit kur ka përfunduar koha dhe mund të përdoret si një kujtues i minutave kur nuk jeni duke përdorur pianurën.

Bllokoni cilësimet tuaja të gatimit

Funksionaliteti bllokimi i funksionit në pianurën tonë nënkupton se cilësimet tuaja të gatimit do të qëndrojnë ashtu siç janë, edhe nëse paneli i kontrollit preket aksidentalisht nga kushdo – edhe fëmijë. Kjo gjithashtu do të thotë se mund të fshini çdo derdhje pa ndikuar procesin e gatimit.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone