Płyta indukcyjna Basic Induction SLIM-FIT 60 cm LIL61424C

Përfitimet

Easy, fast and safe - Induction

Induction technology means that heat is delivered quickly and to precisely the right spot, meaning the surrounding areas remain cool and safe. It also reacts instantly to temperature changes. And the smooth surface makes it easy to clean.

Control at a touch

There’s no guesswork required with Induction Touch Controls. Access the settings through the touch-sensitive glass surface, and you can easily increase or decrease the temperature. And with no protruding buttons or knobs to consider, it’s easy to clean.

Electrolux - Vatra me induksion - LIL61424C

Plug in and get cooking

This hob is incredibly easy to install. Simply plug it in for a super fast set-up. In no time at all you'll be turning up and running.

Electrolux - Vatra me induksion - LIL61424C

Intense heat, in an instant with PowerBoost

Activate the PowerBoost function for an instant burst of heat during cooking. It's ideal for getting dishes ready faster. You can boil water quicker than ever before, and get pans ready for searing when you need them.

Electrolux - Vatra me induksion - LIL61424C

Mbrojini fëmijët tuaj nga ndezja e paqëllimshme e pjanurës.

Kjo pajnurë ka një kyç të zgjuar që parandalon që fëmijët tuaj të aktivizojnë në mënyrë të paqëllimshme njërën nga zonat. Ndizeni vetëm me një prekje.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Spina e kërkuar (A): No
 • Right front - Power/Diameter: 1400/2500W/145mm
 • Right rear - Power/Diameter: 1800/2800W/180mm
 • Left front - Power/Diameter: 2300/3200W/210mm
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: Me induksion
 • Kontrolle me prekje
 • Pozicioni i kontrolleve: Djathtas para
 • Kontrollet e ndriçuara
 • Zona me induksion me funksion për përhapjen e nxehtësisë
 • Njohja e bazës së tenxheres
 • Zona e majtë e përparme: Induksioni, 1800/2800W/180mm
 • Zona e majtë e pasme: Induksioni, 1800/2800W/180mm
 • Middle front zone: No,
 • Middle rear zone: No,
 • Zona e djathtë e përparme: Induksion, 1400/2500W/145mm
 • Zona e djathtë e pasme: Induksioni, 1800/2800W/180mm
 • Funksioni i kyçjes së çelësave
 • Funksioni i sigurisë i Kyçit të Fëmijëve
 • Sinjali akustik
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Right front - Power/Diameter: 1400/2500W/145mm
 • Right rear - Power/Diameter: 1800/2800W/180mm
 • Left front - Power/Diameter: 2300/3200W/210mm
 • Rear - Power/Diameter: 1800/2800W/180mm
Instalimi
 • Spina e kërkuar (A): No
 • Përmasat GjxTh në mm: 590x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 44x560x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 8.76
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 599 149
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Aksesorët opsionalë: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 599 149
 • EAN: 7332543774685

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me induksion - EHH6240ISK
Płyta indukcyjna Basic Induction 60 cm
 • The fastest way to flavour
 • Easy, fast and safe - Induction
 • Control at a touch
 • Intense heat, in an instant with PowerBoost
Electrolux - Vatra me induksion - EGD6576NOK
Płyta indukcyjna MIG 60 cm
 • Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
Electrolux - Vatra me induksion - EHH3920BVK
Płyta indukcyjna Domino 29 cm
 • Kuzhina juaj unike – dizenjuar për t'u përshtatur me ju
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Një lëvizje natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj