Përfitimet

I lehtë, i shpejtë dhe i sigurt - Induksion

Teknologjia me induksion do të thotë se nxehtësia jepet shpejt dhe me precizion në vendin e duhur, duke nënkuptuar se pjesët rreth e rrotull mbeten të ftohta dhe të sigurta. Gjithashtu reagon në çast ndaj ndryshimeve të temperaturës. Dhe sipërfaqja e lëmuar e bën pastrimin të lehtë.

Komandim me një prekje

Asnjë hamendësim nuk kërkohet me Komandat me prekje të induksionit. Aksesoni cilësimet përmes sipërfaqes prej xhami të ndjeshëm ndaj prekjes dhe mund të rrisni ose pakësoni me lehtësi temperaturën. Dhe pa asnjë buton ose dorezë të dalë për t’u mbajtur parasysh, është e lehtë për ta pastruar.

Bllokoni cilësimet tuaja të gatimit

Funksionaliteti bllokimi i funksionit në pianurën tonë nënkupton se cilësimet tuaja të gatimit do të qëndrojnë ashtu siç janë, edhe nëse paneli i kontrollit preket aksidentalisht nga kushdo – edhe fëmijë. Kjo gjithashtu do të thotë se mund të fshini çdo derdhje pa ndikuar procesin e gatimit.

Aksesorët

Mbështetja

E zotëroni tashmë këtë produkt?

Regjistroni produktin , ose thjesht gjeni mbështetje, pjesët e këmbimit dhe aksesorët përkatës ju nevojiten përmes link-ve më poshtë.

Regjistro produktin Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
pamje nga plazhi, shkëmbinjtë dhe valëve të fuqishme