Përfitimet

Electrolux - Vatra me induksion - KDI951723K

Plotësim i nevojave tuaja të ndryshme të gatimit

Falë kombinimit të vatrave me gaz dhe zonës elektrike të gatimit, keni fleksibilitetin për të përshtatur burimin e ngrohjes me gatimet tuaja.

Electrolux - Vatra me induksion - KDI951723K

Bashkoni zonat për më shumë hapësirë për të gatuar me funksionin Ura

Funksioni Ura ju lejon të kombinoni dy zona të veçanta gatimi për të krijuar një sipërfaqe të vetme të madhe. Me temperaturën dhe cilësimet e kohës të përshtatura automatikisht, është ideal për bërjen më të mirën me plançat ose tava me rosto.

Electrolux - Vatra me induksion - KDI951723K

Gatim i besueshёm me StepPower

Menaxhoni flakёn nё pianurёn tuaj tё gazit me saktёsi me komandat e StepPower tonё. Zgjidhni njё nivel tё nxehtёsisё nga 1 nё 9, duke e bёrё tё lehtё tё vendosni fuqinё e saktё pa u dashur tё pёrkuleni pёr tё parё.

Electrolux - Vatra me induksion - KDI951723K

Vatrat Matt Black – kurseni kohë dhe energji

Flakë vertikale me Vatrat Matt Black që mund të lahen në pjatalarëse dhe kursejnë deri në 20% energji duke u ngrohur më shpejt. Flaka më preçize ngroh vetëm tiganin që po përdorni për efikasitet më të madh.

Electrolux - Vatra me induksion - KDI951723K

Mbështetje e tiganit prej gize për stabilitet të garantuar

Mbështetja e tiganit prej gize siguron që tenxheret dhe tiganët tuaj të jenë gjithmonë të qëndrueshme dhe të sigurta. Mbështetja e tiganit është projektuar me disa pjesë të lëvizshme, kështu që trajtimi dhe pastrimi nuk është kurrë problem.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone