Përfitimet

Nxehtësi intensive, në një çast me PowerBoost

Aktivizoni funksionin PowerBoost për një shpërthim në çast të nxehtësisë gjatë gatimit. Është ideal për përgatitjen e pjatave më shpejt. Mund të zieni ujin më shpejt sesa kurrë më parë dhe të përgatisni tiganët për skuqje kur ju nevojiten.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone