Përfitimet

Uji që zien, i kontrolluar me Sensorin e zierjes

Sensori i zierjes zbulon kur uji në tiganin tuaj arrin pikën e zierjes. Funksioni ziej-në-vlim rregullon automatikisht temperaturën për të pakësuar ato flluska që ngrihen në një vlim të kontrolluar. Duke ju dhënë më shumë kohë për të krijuar pjata të tjera.

Hob2Hood® për leverdi të pastër

Funksioni Hob2Hood® lidh me valë pianurën tuaj me aspiratorin tuaj. Filloni gatimin dhe aspiratori do të rregullojë automatikisht cilësimet, duke siguruar nxjerrjen më të mirë bazuar në energjinë e zgjedhur në pianurë. Bën punën e vështirë për ju.

Nxehtësi intensive, në një çast me PowerBoost

Aktivizoni funksionin PowerBoost për një shpërthim në çast të nxehtësisë gjatë gatimit. Është ideal për përgatitjen e pjatave më shpejt. Mund të zieni ujin më shpejt sesa kurrë më parë dhe të përgatisni tiganët për skuqje kur ju nevojiten.

Çdo zonë me kohëmatje individuale

Gatimi i shumë pjatave mund të jetë i ndërlikuar, por vendosja e kohëmatësve nuk duhet të jetë. Vendosni kohëmatës individualë për secilën zonë të gatimit dhe kur kohëmatësi ka përfunduar, pianura fiket automatikisht.  Është një ndihmë e zgjuar, kështu që çdo vakt përgatitet me lehtësi.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone