EIB60420CK

Electrolux 300 Basic Induction gjerësia 60 cm

Bëjeni pianurën tuaj më të nxehtë, më shpejt me Pianurën me induksion 300. Pa gaz për të ndezur ose tela për t’u nxehur paraprakisht, zonat e gatimit arrijnë temperatura të larta shpejt, kështu që uji zien më shpejt se kurrë. Dhe reagon në çast kur ulni nxehtësinë, duke ju dhënë kontroll të plotë.
Përmasat inkaso LxGjxTh në mmx560x490
BI dimensions HxWxD in mm48x560x490
Përmasat GjxTh në mm590x520
Aksesorët opsionalëNo
Tensioni (V)220-240V/400V2N
Siguresa e kërkuar (A)No
Montimi sipër pjatalarëseJo
Montimi mbi frigoriferin e banakutJo
I lehtë, i shpejtë dhe i sigurt - Induksion

Teknologjia me induksion do të thotë se nxehtësia jepet shpejt dhe me precizion në vendin e duhur, duke nënkuptuar se pjesët rreth e rrotull mbeten të ftohta dhe të sigurta. Gjithashtu reagon në çast ndaj ndryshimeve të temperaturës. Dhe sipërfaqja e lëmuar e bën pastrimin të lehtë.

Komandim me një prekje

Asnjë hamendësim nuk kërkohet me Komandat me prekje të induksionit. Aksesoni cilësimet përmes sipërfaqes prej xhami të ndjeshëm ndaj prekjes dhe mund të rrisni ose pakësoni me lehtësi temperaturën. Dhe pa asnjë buton ose dorezë të dalë për t’u mbajtur parasysh, është e lehtë për ta pastruar.

Electrolux - Vatra me induksion - EIB60420CK
Funksioni i përforcimit. Zien ujë shpejt. E nxeh shpejt tiganin

Funksioni i përforcimit e zien ujin dhe i nxeh tiganët shpejt. Kur ju nevojitet një nisje e shpejtë e gatimit, që kohën më të madhe ta keni për të shijuar ushqimin.

Electrolux - Vatra me induksion - EIB60420CK
Bllokoni cilësimet tuaja të gatimit

Funksionaliteti bllokimi i funksionit në pianurën tonë nënkupton se cilësimet tuaja të gatimit do të qëndrojnë ashtu siç janë, edhe nëse paneli i kontrollit preket aksidentalisht nga kushdo – edhe fëmijë. Kjo gjithashtu do të thotë se mund të fshini çdo derdhje pa ndikuar procesin e gatimit.

Një zëvendësues i lehtë për pianurën tuaj me rrezatim

ELX i përshtatet hapësirës ekzistuese në pjesën tuaj të gatimit si një zëvendësues i lehtë për pianurën tuaj me rrezatim.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje