Përfitimet

Electrolux - Vatra me gaz - KGS64562SX

Gatim i besueshëm me StepPower

Menaxhoni flakën në pianurën tuaj me gaz në mënyrë precize me komandat tona të StepPower. Zgjidhni një nivel nxehtësie nga 1 deri në 9, duke e bërë të lehtë të cilësoni fuqinë e duhur pa u dashur të përkuleni për të parë.

Vatër e shpejtësisë për gatim të shpejtë

Vatrat me gaz të shpejtësisë janë mënyra e shpejtë dhe efikase për të gatuar. Ndryshe nga pianurat konvencionale me gaz, Vatrat e shpejtësisë përdorin 20% më pak energji. Gjithashtu me saktësi drejtojnë flakën të nxehë bazën e kusive dhe tiganëve në mënyrë që të mund të gatuani ushqim shpejt.

Siguria pa e vrarë mendjen

Pianura jonë e gazit është e pajisur me një funksionalitet automatik të sigurisë që fik gazin nëse flaka shuhet aksidentalisht.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone