Përfitimet

Electrolux - Vatra me gaz - EGS6436K

Dukuni si një profesionist/e me mbështetësen e tiganëve me rrjetë prej gize

Jepini pianurës tuaj një pamje profesionale me mbështetëset tona prej gize të tiganëve. Këto mbështetëse të forta sigurojnë një bazë të qëndrueshme për gatim. Falë materialit të tyre të qëndrueshëm, do të zgjasin me vite.

Electrolux - Vatra me gaz - EGS6436K

Siguria pa e vrarë mendjen

Pianura jonë e gazit është e pajisur me një funksionalitet automatik të sigurisë që fik gazin nëse flaka shuhet aksidentalisht.

Electrolux - Vatra me gaz - EGS6436K

Kontrolli i ndezjes me një dorë, me shtypje dhe rrotullim në të gjitha zonat

Ndizni këtë pianurë të jashtëzakonshme me gaz në mënyrën e shpejtë dhe të lehtë. Thjesht aktivizoni djegësin që duhet duke rrotulluar dhe shtypur butësisht çelësin për të ndezur flakën.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone