Easy to Clean oven tray Electrolux E9OOAF11

Përfitimet

The freedom to cook your way - with the Easy2Clean Tray

The Easy2Clean Tray has an innovative ceramic coating that offers you the freedom to cook desserts or salmon without baking paper or additional oiling. Its distinct surface allows food to easily slide from the tray onto the plate.

Cleaning up is now easier than ever with the Easy2Clean Tray

With its XERADUR 2 coating from ILAG®, the Easy2Clean Tray lets you can skip the soaking, scrubbing, and the harsh chemicals. All you need to clean the Easy2Clean Tray and get it gleaming again is a wet cloth, warm water, and some dish soap.

The Easy2Clean Tray. Safe and durable non-toxic cookware

The Easy2Clean Tray is a non-toxic and environmentally friendly oven tray. Its ceramic coating is free of PTFE and PFOA synthetic compounds, which can be harmful at high temperatures. Cook safely and confidently with the Easy2Clean Tray.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 465x385x25
 • Thellësi mm: 25
 • Gjerësia mm: 385
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 1.11
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 980 258
 • EAN: 7332543784639
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Accessory Type: N/A
Instalimi
 • Thellësi mm: 25
 • Gjerësia mm: 385
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 1.11
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 902 980 258
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 465x385x25
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 980 258
 • EAN: 7332543784639

Produktet e tjera

Electrolux - Oven tray - E9OOAF00
AirFry Tray
 • Crispy, healthier food with AirFry tray
 • Crisp results in one go. No need to turn the food
 • More food cooked at once
 • Simple cooking solutions, for any XXL oven

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj