Përfitimet

Ekspert i dyshemesë së fortë

Koka PowerPro për dysheme të fortë funksionon shkëlqyeshëm në të gjitha llojet e dyshemeve, por është krijuar posaçërisht për përdorim në dysheme të forta. Koka PowerPro për dysheme të fortë mbledh në mënyrë efikase gjithçka me një lëvizje, nga pluhuri i imët deri te grimcat me përmasa më të mëdha.

Mbledhja e pluhurit deri në 100%* në të çarat e dyshemeve të forta

Motorri kompakt por i fuqishëm me shpejtësi të lartë siguron në mënyrë efikase deri në 100% të mbledhjes së pluhurit* për pastrim të thellë dhe të plotë të dyshemesë së fortë dhe të çarjeve.

*Bazuar në analiza të brendshme sipas IEC 62885-2

Pastroni dhe lustroni dyshemetë e forta me lehtësi

KokaPowerPro për dysheme të forta mbledh çdo lloj papastërtie me një lëvizje, nga grimcat e imta deri te grimcat më të mëdha të pluhurit. Ndërsa fshini me fshesë me korent, ruli me gëzof brenda kokës u jep sipërfaqeve të forta një lustrim të mirë, për t'u dhënë dyshemeve një shkëlqim të kënaqshëm.

Drita LED

Drita e fenerëve LED ndriçon dyshemenë përpara kokës për të zbuluar të gjithë pluhurin, edhe në zona të errëta.

Përmbajtja

1 kokë PowerPro për dysheme të fortë

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë
woman on couch with mobile phone