EEG63410L

Electrolux 700 Enëlarëse Plotësisht i integruar AirDry teknologjisë

Gotat kanë nevojë për pak më shumë kujdes, veçanërisht kur janë duke u larë. Është mirë që koshi i sipërm në pjatalarësen 700 GlassCare ka SoftGrips që mbajnë në mënyrë të sigurt, por të butë, gotat tuaja. Ndërsa SoftSpikes sigurojnë se nuk gërvishten, ose me keq, thyhen.
Installation typeBuilt_In
InstalimiPlotësisht i integruar
RatedCapacityE2010
EnergyClassE20C
NoisedBAE2045
Programmes number of8
Number of temperatures3
Push button functionsOn/off, Reset, Program selection, Delay start, ExtraHygiene, XtraPower, GlassCare
Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEG63410L
Gotat delikate mbrohen me SoftGrips dhe SoftSpikes

Me SoftGrips dhe SoftSpikes nuk keni më nevojë të kaloni kohë duke larë me dorë gotat delikate. Materiali i butë mban gotat butësisht në mënyrë të sigurt pa lëvizur dhe i mbron ato nga krisje dhe thyerje.

Larje e qëndrueshme e pjatave me lehtësi

Zgjidhje të qëndrueshme me lehtësi. Përdorni rrëshqitësin në ekranin me prekje QuickSelect për të zgjedhur kohën e preferuar të ciklit dhe Ecometer tregon programin më të qëndrueshëm për të kursyer energji dhe ujë përmes shiritave të gjelbër intuitivë.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEG63410L
SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë

Pjatat dalin pa njolla me SatelliteClean®—performanca është deri në 3 herë më mirë sesa pjatalarëse standarde. Falë krahut me rrotullim të dyfishtë që vazhdimisht ndryshon këndin e spërkatjes, edhe artikujt e mëdhenj pastrohen thellësisht.

Uji prek çdo cep me Krahët me spërkatje të dyfishtë

Çdo gotë dhe pjatë mbulohet dy krahët rrotullues me spërkatje të pjatalarëses. Spërkatësit sigurojnë se uji futet në çdo cep, në mënyrë që pjatat tuaja të dalin vezulluese. Në të dy, koshin e sipërm dhe të poshtëm.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje