DW Glass Basket Accessory E9DHGB01

Electrolux - Accessory - E9DHGB01

Spotlessly Clean. Perfectly Safe

Wine glasses, champagne glasses or even large shaped glasses can fit into our flexible Glass Basket. With the sliders you can adjust the positioning of the soft rubber grips to fit in a variety of different shaped glasses.

Electrolux - Accessory - E9DHGB01

Everything can fit

Finding it hard to fit all of your glasses? Our Large Capacity Glass Basket lets you fit up to 8 stem glasses. Fold it in half and you can still save space and wash 4 glasses.

Electrolux - Accessory - E9DHGB01

Universally sized

Our Universally sized Glass Basket is designed to fit all 45cm and 60cm dishwashers.

Electrolux - Accessory - E9DHGB01

Designed for easy loading and unloading

The ergonomically designed Electrolux Glass Basket with soft rubber grips allows you to easily load and unload your glasses.

Electrolux - Accessory - E9DHGB01

Saving space have never been simpler

Easy to store, Glass Basket is only 5 cm deep when folded

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 260x330x50
 • Thellësi mm: 50
 • Gjerësia mm: 330
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.48
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 554
 • EAN: 7321423447436
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Accessory Type: N/A
Instalimi
 • Thellësi mm: 50
 • Gjerësia mm: 330
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.48
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 902 979 554
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 260x330x50
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 554
 • EAN: 7321423447436

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj