EOF5C50Z

Electrolux 600 SurroundCook Furrë

Me Furrën 600 SurroundCook® gjithçka, nga pulë e pjekur krokante te vezët e rrahura delikate gatuhen në mënyrë të barabartë. Furra jonë sigurohet se temperatura e brendshme është e njëtrajtshme anembanë, pasi ventilatori qarkullon ajër dhe nxehtësi. Kështu që nuk keni më nevojë të ktheni pjatat ose të rregulloni tavat.
Klasa e efikasitetit të energjisëA
Përmasat inkaso lar.-gjer.-thell. (mm)600x560x550
Funksionet e gatimitNxehtësi e poshtme, Konveksional/Gatim tradicional, Skarë e shpejtë, Skarë, I/e lehtë, Pjekje me ventilim të lagësht, Cilësimet e pizzave, Gatim me ventilim të vërtetë, Skarë turbo
Lidhja me rrjetinJo
Ngarkesa totale elektrike (W)2790
Kategoria e avullitNo
Lloji i kohëmatësitSET
Kapaciteti (i përdorshëm) (L)72
Electrolux - Furrë - EOF5C50Z
Gatim në mënyrë të barabartë me gatimin me Shumë nivele

Shijoni gatim të barabartë me gatimin me Shumë nivele. Unaza e nxehtësisë shtesë do të thotë se mund të gatuani në mënyrë të barabartë anembanë tre niveleve. E përsosur për biskotat me më shumë krem karamel dhe tortat e shijshme.

Electrolux - Furrë - EOF5C50Z
Pastrimi katalitik – pastron furrën për ju

Funksionaliteti i Pastrimit katalitik në furrën tuaj të veçuar ndihmon në shmangien e formimit të pluhurit dhe yndyrave. Teknologjia me vetëpastrim automatikisht fillon të punojë kur temperatura e furrës arrin 250°C, duke e bërë pastrimin pa mundim.

Electrolux - Furrë - EOF5C50Z
Cilësime precize me ekranin tonë LED të kohëmatësit

Është e lehtë të ruani renditjen e pjatave tuaja me ekranin tonë LED të kohëmatësit. Duke ju lejuar të cilësoni kohë të sakta të gatimit dhe të mbikëqyrni pjatat ndërsa gatuhen. Ju jep kontroll pa mundim mbi furrën. Kështu që mund të përqendroheni në çlirimin e aftësisë tuaj krijuese të kuzhinës.

Electrolux - Furrë - EOF5C50Z
Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë

Sistemi ynë i Gatimit të barabartë qarkullon nxehtësi anembanë furrës, duke siguruar se gjithçka gatuhet në mënyrë të barabartë. Gjithçka pa nevojën për të kthyer pjatat tuaja. Teknologjia jonë do të thotë se furra juaj nxehet më shpejt duke ju kursyer kohë dhe energji.

Electrolux - Furrë - EOF5C50Z
Piqni më shumë menjëherë me Tavën XL të pjekjes

Zgjeroni sferat e shijes me Tavën tonë XL të pjekjes që ju lejon të gatuani më shumë menjëherë. Është koha të përsosni kekët e vegjël për një ushqim në mes të pasdites ose rulet mishi të shijshme për miq. Sepse më shumë hapësirë do të thotë më shumë receta të shkëlqyeshme të gatimit.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje