Përfitimet

Electrolux - Furrë - COF6P76BX

Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë

Sistemi ynë i Gatimit të barabartë qarkullon nxehtësi anembanë furrës, duke siguruar se gjithçka gatuhet në mënyrë të barabartë. Gjithçka pa nevojën për të kthyer pjatat tuaja. Teknologjia jonë do të thotë se furra juaj nxehet më shpejt duke ju kursyer kohë dhe energji.

Gëzojuni ekranit LED EXPlore me butona reagues me prekje

Eksploroni një mënyrë të re për të përjetuar furrën tuaj me Ekranin LED EXPlore dhe butonat e tij reagues me prekje. Ndërfaqja e gjallë ju jep akses të shpejtë dhe komandim dinamik të kohës së gatimit, temperaturës dhe funksioneve të tjera.

Electrolux - Furrë - COF6P76BX

Përdorni skarën për rezultate të arta

Nga pastërma derri te mocarela flluskuese, merrni më shumë nga skara juaj se kurrë ndonjëherë.  E përsosur për krahë krokante të pulës dhe hallumi që shkrihet në gojë. 

Electrolux - Furrë - COF6P76BX

Drita e furrës për shikueshmëri të plotë

Shikoni shtresën e sipërme të lazanjës tuaj të flluskojë dhe të shndërrohet në kafe, lëkurën e pulës tuaj të pjekur të bëhet krokante me përsosmëri. Me dritën e pozicionin mirë brenda furrës, e dini se kur vaktet tuaja janë në pikën më të shijshme të tyre. Nxjerr në dritë gatimin tuaj të shkëlqyer.

Electrolux - Furrë - COF6P76BX

Derë prej xhami e heqshme për pastrim të lehtë

Falë derës tonë prej xhami të heqshme, nuk ka më asnjë pengesë ndërmjet jush dhe një furre të pastër. Dera dhe xhamat brenda mund të hiqen kollaj, duke e bërë të lehtë t’i pastroni ato veçmas. Kështu që mund të arrini në çdo cep. Më pak kohë, më pak përpjekje, më pak rrëmujë.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone