Odkurzacz CompactGo ZANCG20IW

Performance nozzle

Performance nozzle for ultimate pick-up.

Zanussi - Vacuum Cleaner - ZANCG20IW

Compact

Lightweight and compact for easy storage.

Zanussi - Vacuum Cleaner - ZANCG20IW

Accessories

Accessories always at hand.

Telescopic tube

Metal telescopic tube that can extend up to 88.5cm.

Hygiene filter

Hygiene filter for a fresh feel after you clean.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: CompactGo
 • Ngjyra: E bardhë akulli
 • Emërtimi i modelit: ZANCG20IW
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 28
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 80
 • Nominal wattage: 600
 • Harxhimi i filtrimit: Fiber filter
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Foot operated pedals: The foot operated buttons reduce the need to bend down.
 • Integrated parking slots: Easy to park the nozzle in both vertical and horizontal position.
 • Cord Rewind: At the push of a button the cord automatically stores neatly inside the body of the cleaner.
 • Soft wheels: Soft wheels make sure that your floor doesn't get scratched during cleaning and mean less noise when pulling the cleaner around.
 • Tools for all above the floor cleaning needs: Combination crevice nozzle/brush, upholstery nozzle without plush plates
 • Accesories: The accessories enable cleaning of hard to reach surfaces
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 80
 • Nominal wattage: 600
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë akulli
 • Wheels: Soft
 • Gjerësia mm: 280
 • Lartësia totale: 230
 • Thellësi mm: 350
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 4.5
Energjia
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 28
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 258 265
 • Family: CompactGo
 • Emërtimi i modelit: ZANCG20IW
 • Harxhimi i filtrimit: Fiber filter
 • Rrezja e veprimit: 7,5
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: Mekanik
 • Lloji i qeses së pluhurit: Paper
 • Madhësia e qeseve: 1,1
 • Dustbag supplied: 1+0
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Motorri i filtrit: Yes
 • Dysheme: DustPro
 • Nozzle floor turbo: No
 • Soft start function: No
 • Tubat: 2 Plastic
 • Akseorët e integruar: Asnjë
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Nozzle other: None
 • Shpështjellës i kabullit: Po
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 4.5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 258 265
 • Bar code: 7332543559756

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj