Odkurzacz New Ultra Silencer EUSC66-SB

Përfitimet

Electrolux - Vacuum Cleaner - EUSC66-SB

Silent performance guaranteed whenever you need

Feel free to clean whenever you have time without disturbing the people around you. UltraSilencer produces a low noise on hard floor and carpet.

Electrolux - Vacuum Cleaner - EUSC66-SB

Motion Control System™: designed to follow your steps

For a controlled, seamless transition between rooms, the Motion Control System™ allows for stable movements, smooth turning and dynamic traction.

Electrolux - Vacuum Cleaner - EUSC66-SB

Long lasting cleaning performance and no clogging thanks to the optimized S-Bag

Our S-bag is designed to clog evenly so you are able to run your vacuum cleaner longer without any loss of performance

Electrolux - Vacuum Cleaner - EUSC66-SB

Multi-room system™ - 12m action radius to reach any corner

Light and easy to maneuver around furniture and corners. With a range of 12m so you won't need to switch plugs as often

Washable filter

Our filter is washable simply by using water for an easy maintenance

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: New Ultra Silencer
 • Ngjyra: Steel Blue
 • Emërtimi i modelit: EUSC66-SB
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 24.5
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 64
 • Nominal wattage: 500
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Pastrues me qese me s-bag®: s-bag® … është qesja STANDARDE e fshesës. është kaq e thjeshtë – thjesht kujtoni s-bag®!
 • Indikatori i qeses plot: Ekran i vogël në fshesën me korrent që tregon kur është koha për të ndërruar qeset.
 • Vende parkimi të integruara: E lehtë për të parkuar pipëzën si në pozicionin vertikal dhe horizontal.
 • Dorezë e lëvizshme: Ultrasilencer ka një dorezë të lëvizshme për mbartshmëri të përmirësuar.
 • Power regulation: Rregullimi i fuqisë ju lejon të përdorni fuqinë që ju nevojitet. Ju mund të fshini me turbullimin minimal dhe të kurseni energji.
 • Rrota të buta: Rrota të buta sigurojnë që dyshemeja juaj të mos gërvishtet gjatë pastrimit dhe kjo nënkupton më pak zhurmë kur tërhiqni fshesën përreth.
 • Tub 2 pjesë: Tub i lëvizshëm që do ta bëjë fshesën me korrent më kompakte për të qëndruar.
 • Parakolpe të buta: Për të parandaluar gërryerjen e mureve dhe mobiljeve.
 • Rrota lehtësisht të rrotullueshme: Rrota të buta lehtësisht të rrotullueshme me boshte metali që fshesa me korrent t'iu ndjekë lehtësisht. Ju drejtoni dhe fshesa ju ndjek.
 • Dorezë e përparme dhe e sipërme: Dorezë e madhe mbajtëse ergonomike dhe kapje e lehtë për mbajtjen lart.
 • Pipëz për dyshemetë e vështira: A floor nozzle specifically designed for highly efficient cleaning of all hardfloor types such as tiles, solid wood, linoleum, marble, etc.
 • Qese s-bag klasike për performancë afatgjatë: Qese s-bag klasike për performancë afatgjatë
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 64
 • Nominal wattage: 500
Instalimi
 • Ngjyra: Steel Blue
 • Wheels: Soft with caps
 • Gjerësia mm: 308
 • Lartësia totale: 266
 • Thellësi mm: 402
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 7.03
Energjia
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 24.5
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 258 519
 • Family: New Ultra Silencer
 • Emërtimi i modelit: EUSC66-SB
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
 • Rrezja e veprimit: 12
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: Mekanik
 • Lloji i qeses së pluhurit: Qesja klasike S performanca e zgjatur
 • Madhësia e qeseve: 3,5
 • Dustbag supplied: 1+0
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Motorri i filtrit: Filtri i motorrit bazë
 • Dysheme: Dust Magnet Silent high
 • Nozzle floor turbo: No
 • Soft start function: Yes
 • Tubat: Telescopic- Stainless Steel- Interlocking_32mm
 • Akseorët e integruar: Asnjë
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Nozzle other: Parketto Pro
 • Shpështjellës i kabullit: I/e thjeshtë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 9
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 258 519
 • Bar code: 7332543714643

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj