Odkurzacz bezprzewodowy PURE Q9-P PQ91-P50MB

Përfitimet

Electrolux - Cordless Sticks - PQ91-P50MB

PowerPro Roller

PowerPro Roller with polishing effect removes fine dust to XXL particles in the first go.

No loss of performance¹

Enjoy full performance throughout the entire clean even with the dust bin filling up.¹ ¹ measured with dust container loaded with DMT (standard test) dust, acc to IEC 5.1, 5,7 & 5.9 on max power setting.

A more silent clean²

The hand held unit is designed for maximum noise reduction, with a combination of smooth airflow design and muted exhaust. ²The handheld design reduces the sound power by half. 3 dB(A) reduction versus conventional handheld vacuum cleaner designs such as ERGORAPIDO ®, measured acc to ISO 3743.

7 times more powerful pick up of dust in crevice ³

The sealed nozzle system creates higher air speed which efficiently removes dust in the most narrow spaces. ³ compared to previous model EER77SSM

Electrolux - Cordless Sticks - PQ91-P50MB

Exceptional run-time ⁴

Up to 53 minutes run time (Min mode).Pure Q9-P 25,2V models

⁴Pure Q9-P 25,2V models

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: PURE Q9-P
 • Running time High Speed: 14
 • Running time Low Speed: 53
 • Lloji i filtrimit: Washable Progressive filter
 • Voltazhi: 25.2
 • Zhurma: 78
 • Koha e karikimit orë: 4
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Rulon furçe i lëvizshëm: Me një shtypje të lehtë butoni, ruloni i furçës lirohet për të lehtësuar pastrimin e rulonit të furçës.
 • Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance: Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance
 • Smart accessories kit: Smart accessories kit
 • DustSpotter™ LED lights: Easily discover every tiny crumb with the DustSpotter™ LED lights.
 • Self-standing design: Is the phone ringing or do you need a pause? Just park the product anywhere, anytime.
 • LED Headlights in the nozzle: The very cool LED headlights light up the floor while cleaning - so you don’t miss a thing!
 • Cyclonic filter system: A more powerful motor fan and the 50% bigger, pleated filter with double filtration improve the performance of your Ultrapower.
Performanca
 • Running time High Speed: 14
 • Running time Low Speed: 53
 • Zhurma: 78
 • Koha e karikimit orë: 4
Instalimi
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 3.57
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Lartësia: 110,15
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjatësia: 25,61
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjërësia: 13,16
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Lartësia: 47.5
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjërësia: 12.3
 • Ngjyra: Mahogny Bronze
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 277 510
 • Family: PURE Q9-P
 • Lloji i filtrimit: Washable Progressive filter
 • Voltazhi: 25.2
 • Vëllimi i kompartimentit të pluhurit: 0.3
 • Lloji i baterisë së telefonit: Li-ion
 • Battery cells nø of: 7
 • Capacity mAh: 2100
 • Ruajtja: Mbajtësja e karikimit
 • Furça e fuqisë: Asnjë
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjatësia: 11
 • Integrated accessories other: Super long telescopic crevice
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 277 510
 • EAN: 7332543721917

Produktet e tjera

Electrolux - Cordless Sticks - EERC70EB
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Classic

Superior cordless cleaning with ease featuring 2 in 1 versatility and 180° EasySteer™ maneuverability.

Electrolux - Cordless Sticks - PQ91-ANIMA
Odkurzacz bezprzewodowy Pure Q9

The light in hand, powerful 2 in 1 vacuum designed to take the effort out of cleaning.

Electrolux - Cordless Sticks - EERC70IW
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Classic

Superior cordless cleaning with ease featuring 2 in 1 versatility and 180° EasySteer™ maneuverability.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj