Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Cordless Sticks EER85SSM

Electrolux - Cordless Sticks - EER85SSM

Superior performance on hard floors.

PowerPro Roller with improved cleaning width delivers superior performance from fine dust to XXL particles from the first pass, leaving a polishing effect on the hard floors.

Electrolux - Cordless Sticks - EER85SSM

Better edge and corner cleaning.

The sealed nozzle system creates higher air speed and suction closer to the floor which gives 6x better crevice pick up* and makes it easy to clean edges and corners.The motor inside the brush roll and red plush below nozzle improve the side suction. *Compared to previous model ZB3013.

Electrolux - Cordless Sticks - EER85SSM

Multi-surface cleaning.

Easily detachable handheld for above the floor and multi-surface cleaning. Vacuum large areas or small places more difficult to reach with ease.

Electrolux - Cordless Sticks - EER85SSM

Self-standing

Park the cleaner into an upright position anywhere.

Electrolux - Cordless Sticks - EER85SSM

Low weight in hand

Light in hand when floor cleaning for more comfortable use and better maneuverability.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: Ergorapido
 • Running time High Speed: 16
 • Running time Low Speed: 45
 • Lloji i filtrimit: Double Filtration
 • Voltazhi: 18
 • Koha e karikimit orë: 4
 • Vëllimi i kompartimentit të pluhurit: 0.5
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Pa kabull, E rikarikueshme: Fshesë e vënë në punë me bateri të rikarikueshme. Portabël dhe e përshtatshme për pastrim të lehtë e të shpejtë.
 • Charging indicator light: Një dritë blu tregon kur fshesa me korrent duhet të rikarikohet.
 • Rulon furçe i lëvizshëm: Me një shtypje të lehtë butoni, ruloni i furçës lirohet për të lehtësuar pastrimin e rulonit të furçës.
 • Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance: Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance
 • Accessories parking slot: The crevice nozzle and brush can be parked on the back of charging stand so they are always at hand.
 • Self-standing design: Is the phone ringing or do you need a pause? Just park the product anywhere, anytime.
 • LED Headlights in the nozzle: The very cool LED headlights light up the floor while cleaning - so you don’t miss a thing!
 • Cyclonic filter system: A more powerful motor fan and the 50% bigger, pleated filter with double filtration improve the performance of your Ultrapower.
Performanca
 • Running time High Speed: 16
 • Running time Low Speed: 45
 • Koha e karikimit orë: 4
Instalimi
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 3.3
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Lartësia: 45
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjërësia: 12
 • Ngjyra: Soft Sand
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 277 406
 • Family: Ergorapido
 • Lloji i filtrimit: Double Filtration
 • Voltazhi: 18
 • Vëllimi i kompartimentit të pluhurit: 0.5
 • Lloji i baterisë së telefonit: Li-ion
 • Battery cells nø of: 5
 • Capacity mAh: 2100
 • Ruajtja: Mbajtësja e karikimit
 • Furça e fuqisë: Asnjë
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjatësia: 12
 • Integrated accessories other: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 277 406
 • EAN: 7332543692781

Produktet e tjera

Electrolux - Cordless Sticks - EERC70EB
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Classic Cordless Sticks

Superior cordless cleaning with ease featuring 2 in 1 versatility and 180° EasySteer™ maneuverability.

Electrolux - Cordless Sticks - PQ91-ANIMA
Odkurzacz bezprzewodowy Pure Q9 Cordless Sticks

The light in hand, powerful 2 in 1 vacuum designed to take the effort out of cleaning.

Electrolux - Cordless Sticks - EER7ALLRGY
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Cordless Sticks

The new Ergorapido 2 in 1 with Lithium HD Turbo Power batteries and 180° EasySteer™ maneuverability gives you the feeling of clean, everyday.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj