Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Cordless Sticks EER73BP

Electrolux - Cordless Sticks - EER73BP

2-in-1 vacuuming

Experience ultimate flexibility and functional design. Whether you need to clean a large area or a small spot that’s difficult to reach, Ergorapido does the job. The easily detachable hand unit allows for effortless cleaning of your kitchen table, furniture or your car’s interior.

Electrolux - Cordless Sticks - EER73BP

180° EasySteer™ manoeuverability

The 180° EasySteer™ manoeuverability, ergonomic design, refined nozzle and large back wheels adds flexibility to your cleaning and smooth turning and movement on all floors. The two-step power mode lets you adapt your cleaning to different surfaces and after cleaning, simply place the cleaner back on the charging stand.

Electrolux - Cordless Sticks - EER73BP

Long-lasting Lithium TurboPower battery

More power for longer with the high performance Lithium TurboPower battery, which runs twice as long as a nickel battery and is lighter and easier to handle. Simple to recharge, the battery has up to 30 minutes runtime and the indicator will signal when it needs to be charged.

Electrolux - Cordless Sticks - EER73BP

DustSpotter™ LED lights

On top of 180° manoeuverability, Ergorapido’s nozzle comes with DustSpotter™ LED Lights for an expert cleaning experience. Make sure you don’t miss anything by seeing exactly what and where you’re cleaning each time, even in the darkest places.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: Ergorapido
 • Running time High Speed: 13
 • Running time Low Speed: 30
 • Lloji i filtrimit: Double Filtration
 • Voltazhi: 14.4
 • Zhurma: 79
 • Koha e karikimit orë: 4
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Charging indicator light: Një dritë blu tregon kur fshesa me korrent duhet të rikarikohet.
 • Rulon furçe i lëvizshëm: Me një shtypje të lehtë butoni, ruloni i furçës lirohet për të lehtësuar pastrimin e rulonit të furçës.
 • Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance: Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance
 • DustSpotter™ LED lights: Easily discover every tiny crumb with the DustSpotter™ LED lights.
 • Self-standing design: Is the phone ringing or do you need a pause? Just park the product anywhere, anytime.
 • LED Headlights in the nozzle: The very cool LED headlights light up the floor while cleaning - so you don’t miss a thing!
 • Cyclonic filter system: A more powerful motor fan and the 50% bigger, pleated filter with double filtration improve the performance of your Ultrapower.
Performanca
 • Running time High Speed: 13
 • Running time Low Speed: 30
 • Zhurma: 79
 • Koha e karikimit orë: 4
Instalimi
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 3.15
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Lartësia: 114.5
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjatësia: 26.5
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjërësia: 14.5
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Lartësia: 45
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjërësia: 12
 • Ngjyra: Blush pink
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 277 567
 • Family: Ergorapido
 • Lloji i filtrimit: Double Filtration
 • Voltazhi: 14.4
 • Vëllimi i kompartimentit të pluhurit: 0.5
 • Lloji i baterisë së telefonit: Li-ion
 • Battery cells nø of: 4
 • Capacity mAh: 1500
 • Ruajtja: Mbajtësja e karikimit
 • Furça e fuqisë: Asnjë
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjatësia: 12
 • Integrated accessories other: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 277 567
 • EAN: 7332543558452

Produktet e tjera

Electrolux - Cordless Sticks - EERC70EB
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Classic Cordless Sticks

Superior cordless cleaning with ease featuring 2 in 1 versatility and 180° EasySteer™ maneuverability.

Electrolux - Cordless Sticks - PQ91-ANIMA
Odkurzacz bezprzewodowy Pure Q9 Cordless Sticks

The light in hand, powerful 2 in 1 vacuum designed to take the effort out of cleaning.

Electrolux - Cordless Sticks - EER7ALLRGY
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Cordless Sticks

The new Ergorapido 2 in 1 with Lithium HD Turbo Power batteries and 180° EasySteer™ maneuverability gives you the feeling of clean, everyday.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj