Odkurzacz bezprzewodowy Rapido ZB5003SW

Përfitimet

Electrolux - Handheld vacuum cleaner - ZB5003SW

Soft Steer™ wheels make cleaning simple and protect delicate surfaces

The new Soft Steer™ wheels protect you and your home: they take the strain of your arms and hands and make it easy to move your Rapido around, while also making sure that textiles don't get sucked in. And since they are extra soft, the wheels also prevent your delicate surfaces from getting scratches.

Electrolux - Handheld vacuum cleaner - ZB5003SW

Cyclonic Action for cleaner filters and constant, high suction power

When the filter of your vacuum gets clogged with dust particles, your vacuum can lose suction power. To prevent this, Rapido uses cyclonic dust separation that spins the dust around and makes sure that it ends up where it should: in the dust container, not in the filter.

Electrolux - Handheld vacuum cleaner - ZB5003SW

Ergonomic handle to make Rapido convenient to use here, there, and everywhere

Rapido is designed to be used. That's why when designing the handle, ergonomics was the key word. First and foremost, Rapido will let you conveniently clean everywhere - from high-up shelves to floors. The handle is also what makes it quick to pick up or store away.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: Rapido
 • Running time High Speed: 8
 • Running time Low Speed: 8
 • Lloji i filtrimit: Double Filtration
 • Voltazhi: 3.6
 • Koha e karikimit orë: 12-16
 • Vëllimi i kompartimentit të pluhurit: 0,5
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Pa kabull, E rikarikueshme: Fshesë e vënë në punë me bateri të rikarikueshme. Portabël dhe e përshtatshme për pastrim të lehtë e të shpejtë.
 • Zbrazje e lehtë e pluhurit: Kontenieri i pluhurit mund të lëvizet dhe zbrazet lehtësisht. Në mënyrë alternative pluhuri mund të thithet jashtë nëpërmjet kapakut të përparmë të patentuar ndërkohë që përdorni fshesën tuaj kryesore.
 • Charging indicator light: Një dritë blu tregon kur fshesa me korrent duhet të rikarikohet.
 • Dorezë e butë për tu prekur: Dorezë e lehtë për tu prekur për mbajtje të lehtë e të rehatshme.
 • Filtrim i dyfishtë: Ndërtimi i filtrit të brendshëm e të jashtëm ju japin filtrim më efektiv të pluhurit.
 • Rrotat e përparme: Rrotat do të shplodhin dorën/kyçin tuaj gjatë pastrimit dhe gjithashtu do të mbrojnë tavolinat, mobiljet dhe dyshemetë tuaj.
 • Mbajtëse për karikim: Mbajtëse për karikim me montim në mur për ruajtje më të sigurtë.
 • Pastrim higjenik i filtrit: Duke tërhequr dhe lëshuar një levë me shina - pluhuri lirohet nga filtri dhe bie mbi kupën e pluhurit. Kjo zvogëlon bllokimin dhe minimalizon ekspozimin tuaj drejt pjesëzave të pluhurit.
 • Bateri 3,6 Volts NiMH: Bateri 3,6 Volts NiMH
 • Snap Clean Filter function: The convenient snap clean function allows for easy maintenance and helps you keep your Ergorapido in best shape.
 • Bateri NiMH: Bateri NiMH
 • LED Headlights in the nozzle: The very cool LED headlights light up the floor while cleaning - so you don’t miss a thing!
 • Cyclonic filter system: A more powerful motor fan and the 50% bigger, pleated filter with double filtration improve the performance of your Ultrapower.
Performanca
 • Running time High Speed: 8
 • Running time Low Speed: 8
 • Koha e karikimit orë: 12-16
Instalimi
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.95
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Lartësia: 13.7
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjërësia: 12.7
 • Ngjyra: Shell White
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 277 633
 • Family: Rapido
 • Lloji i filtrimit: Double Filtration
 • Voltazhi: 3.6
 • Vëllimi i kompartimentit të pluhurit: 0,5
 • Lloji i baterisë së telefonit: NiMH
 • Battery cells nø of: 3
 • Capacity mAh: 1300
 • Ruajtja: No
 • Furça e fuqisë: Po
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjatësia: 41
 • Integrated accessories other: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 277 633
 • EAN: 7332543747146

Produktet e tjera

Electrolux - Handheld vacuum cleaner - ZB6114IGM
Odkurzacz bezprzewodowy Rapido
 • All the power in your hand
 • High Performance Lithium TurboPower battery for optimal cleaning
 • Integrated Easy Reach™ nozzle for cleaning in hard-to-reach places in one go
 • Soft Steer™ wheels make cleaning simple and protect delicate surfaces
Electrolux - Handheld vacuum cleaner - ZB6106WR
Odkurzacz bezprzewodowy Rapido
 • All the power in your hand
 • High Performance Lithium TurboPower battery for optimal cleaning
 • Integrated Easy Reach™ nozzle for cleaning in hard-to-reach places in one go
 • Soft Steer™ wheels make cleaning simple and protect delicate surfaces
Electrolux - Handheld vacuum cleaner - ZB6106WDB
Odkurzacz bezprzewodowy Rapido Wet&Dry
 • All the power in your hand
 • High Performance Lithium TurboPower battery for optimal cleaning
 • Clean up whatever comes your way with Wet&Dry technology™
 • Soft Steer™ wheels make cleaning simple and protect delicate surfaces

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj