Air Cleaner Oxygen Air purifier FA31-201GY

Electrolux - Oxygen Air purifier - FA31-201GY

Responsive to your needs

The Flow A3 responds to changes in air quality and automatically adjusts the fan speeds for an efficient purification so that you feel free to enjoy your time.

Electrolux - Oxygen Air purifier - FA31-201GY

Efficient and thorough filtration

Flow A3 is equipped with a multi-stage filter that captures micro-dust(i.e. PM 2.5) odours(I.e. Acetaldehyde) and harmful airborne substances (i.e. Formaldehyde) and lets you know in 2 stages of alert when the filter needs replacement.* estimated filter lifetime is up to 12 months depending on usage

Electrolux - Oxygen Air purifier - FA31-201GY

Powerful yet smooth air circulation

The spiral outlet creates an upward whirl that circulates the cleaner air in the room efficiently and without disturbance. It reaches up to an area of 40 m2**(based on Swedish regulations of air changes per hour) and 16 m2 (US AHAM) **room size with a CADR for smoke of 180m3/h.

Electrolux - Oxygen Air purifier - FA31-201GY

Efficiently quiet

Made to fit smaller rooms, Flow A3 has a minimum noise level of just 26 dB(A)*** when used in Sleep Mode function. Even at maximum speed the noise level is 50 dB(A)***, comparable to the level of a dinner conversation at a restaurant. ***measured 1m in front of the product.

Electrolux - Oxygen Air purifier - FA31-201GY

Intuitive and accessible

The compact Flow A3 fits seamlessly in narrow spaces, while its intuitive touch UI make it easy to adjust the functions so that it delivers a comfortable air purification experience.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Air_Cleaner
 • Emërtimi i modelit: FA31-201GY
 • Ngjyra: Light Grey
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 2.8
 • Lartësia totale: 380
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Auto Mode: Controls the settings of air cleaner based on air quality.
 • Filter indicator: The filter indicator tells you when it is time to wash or change the filter.
Instalimi
 • Ngjyra: Light Grey
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 2.8
 • Lartësia totale: 380
 • Gjerësia mm: 240
 • Thellësi mm: 240
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 950 011 544
 • Product Class: Air_Cleaner
 • Emërtimi i modelit: FA31-201GY
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 950 011 544
 • Bar code: 7332543736133

Produktet e tjera

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-404GY
Air Cleaner Oxygen Air purifier
 • Tailored air purification
 • Responds to your environment
 • Tailored filtration to meet your needs
 • Continuous monitoring
Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-604GY
Air Cleaner Oxygen Air purifier
 • Tailored air purification
 • Responds to your environment
 • Tailored filtration to meet your needs
 • Continuous monitoring

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj