Furra multifunksionale 900 SteamPro me Steamify® e bën të lehtë që të gatuani, piqni dhe gatuani me avull gatesa me precizion.

Gatim kompleks, rezultate të jashtëzakonshme

Funksioni ynë Steamify® e bën edhe më të lehtë krijimin e gatimeve të shijshme. Vendosni temperaturën e gatimit që zakonisht përdorni dhe furra përshtat automatikisht cilësimet.

Ushqimi juaj gatuhet me avull në perfeksion, për ushqim më të shëndetshëm dhe më të shijshëm. Ju prezantojmë ekspertin tonë të avullit.

Food

Rezultate si në restorant, të thjeshtuara me avullin

Pa përdorur duart në kuzhinë

Furra SteamPro me Steamify® ofron nivele të reja funksionaliteti dhe prakticiteti kur gatuani, duke përfshirë kontroll intuitiv zëri kur lidheni me "Asistentin tuaj të Google". Ju japim një dorë, që ju të mund t'i përdorni të dyja.

Google Assistant
Speaking with google

Furra SteamPro

Gama e furrave PRO ju lejon të përdorni stile më komplekse gatimi në kuzhinë.

Eksploroni furrat tona me avull PRO