Zbulo

Përgatitja e ushqimit

Masterpiece Collection™ i plotë me blenderë
DIZAJN I PASTËR

Materialet e cilësisë së lartë gërshetohen me sipërfaqe elegante dhe të pastra për pajisje kuzhine me stil dhe funksion

Dizajni i pastër i panelit të kontrollit të Përpunuesit të ushqimeve

Zbulojmë Masterpiece Collection™

Masterpiece Collection™ është i frymëzuar nga kuzhinierët më të mëdhenj në botë. Çdo blender lëviz me prekje inteligjente, që përmirësojnë çdo kuzhinë, si tehet e TruFlow® të veshura me titan. Jashtëzakonisht e fortë dhe rezistente, ju mund të grini, përzieni dhe ktheni në krem vazhdimisht edhe përbërësit më të fortë.

Një blender tavoline mbi një bango kuzhine

Përzierje me precizion,
shije maksimale

Shijoni përzjerjen e frutave plot me aromë natyrale me blenderin tonë për tavolinë. Ndryshe nga blenderët me shpejtësi të lartë, që e rrisin temperaturën e përbërësve ndërsa i shtypin ato, dizajni ynë inteligjent i PowerTilt® dhe motori më i ngadaltë, i mbajnë frutat të freskëta ndërsa i përziejnë. Kjo i ruan më mirë lëndët ushqyese natyrale te frutat dhe perimet e freskëta. Gjithashtu, nuk i shtyp bërthamat, prandaj ka më pak rrezik që të merrni shijen e hidhur të bërthamave të çara në përzjerjet e frutave tuaja.

Një frulato e gjelbër dhe e freskët me zarzavate në një gotë qelqi me një pipë
Grini, copëtoni, përzieni dhe rrihni

Bëhuni mjeshtër të çdo teknike me gamën tonë të projektuar posaçërisht me aksesorët për prerje dhe përzierje

Një Blender me ulje me aksesor rrahjeje që rreh krem

Përbërësit më të mirë. Shija më e mrekullueshme.

Shëtitëm nëpër peizazhet e egra dhe të bukura të Francës për të gjetur produktet më të mira që ekzistojnë. Më pas, i transformuam në një supë të pasur fshati me pure bizelesh. Ndiqni recetën tonë në video dhe rikrijoni këtë gatim të shijshëm për familjen dhe miqtë tuaj.

Një përpunues ushqimi mbi një bango kuzhine

Anuar për perfeksion

PowerTilt® – një përmirësim i thjeshtë i dizajnit që sjell një ndryshim fantastik. Nuk është më nevoja që të tundni gotën që ta detyroni ushqimin të grihet. Përpunuesi ynë i ushqimit Masterpiece Collection™ është i anuar, prandaj ushqimi brenda lëviz drejt teheve në vend që thjesht të rri mbi to. Kjo do të thotë se,  gjithçka që është brenda në gotë grihet me lehtësi dhe shpejtësi

Përgatitja plot art duke përdorur Masterpiece Collection nxjerr maksimumin nga çdo ingredient

Gatimet e vogla me petë janë antipastat e përkryera

Gatim me petë dhe pure kërpudhash chanterelle.

Lejojeni Masterpiece Collection™ unik të çlirojë sekretin e shijes së shkëlqyer në gatimin tuaj, me këtë recetë të mrekullueshme të një gatimi  suedez, havjar gjuhëze Kalix. Përzieni brumin me përpunuesin e ushqimeve. Më pas përdoreni për të copëtuar kërpudhat e skuqura chanterelle në pure. Bashkojeni me crème fraîche, të rrahur derisa të shtojë volumin e saj, me blender me aksesorin e rrahjes. Antipasta të përkryera me një kafshatë.

Blenderi elegant me ulje qëndron bukur mbi një bango kuzhine

Përzierje mjeshtërore, shpejtësi turbo

Shpejtojeni përgatitjen e produkteve të hollë dhe të plotë me pak mundim, duke përdorur Blenderin me ulje. Teknologjia jonë unike TruFlow® Pro intensifikon shijen duke përzier përbërësit me shpejtësi dhe në mënyrë më uniforme. E lehtë për t’u pastruar dhe ruajtur, ky blender i fuqishëm është kombinim i fletë prerjeve të veshura me titan dhe një motor të fuqishëm turbo për të përzier me lehtësi perimet e mëdha ose frutat. Koka e tij e lëmuar në formë kambane do të thotë se është delikate edhe me tiganët.

Salcë me copa të mëdha zarzavatesh në një tigan me makarona të gatuara