Përfitimet

Pëlhurat duken si të reja për dy herë më shumë*

Sistemi ynë SensiCare rregullon automatikisht cilësimet e programit për t'iu përshtatur madhësisë së ngarkesës. Sensorë inteligjentë pakësojnë kohën, ujin dhe energjinë e përdorur, që do të thotë se edhe ngarkesat e vogla lahen me precizion. Për një pastrim efektiv pa asnjë rrezik konsumimi.

*Analiza e qëndrueshmërisë së ngjyrave e kryer nga Ritex. Analiza nr. 15CR00099 në dhjetor 2015.

Preket çdo fibër, çdo artikull më i butë

Opsioni ynë SoftPlus njom paraprakisht dhe shpërndan veshjet në mënyrë të barabartë. Duke siguruar se çdo fibër arrihet dhe se çdo artikull në ngarkesë ndjehet i butë dhe ka erë të freskët më gjatë.

Shtoni avull për pastërti të vërtetë

Programi i larjes në 60ºC AntiAllergy Vapor siguron avull në fund të ciklit, për t'u dhënë rrobave tuaja një pastërti higjienike dhe efikase. Kjo ndihmon në pakësimin e baktereve dhe alergjenëve nga rrobat tuaja dhe ndihmon për higjienën më të mirë të rrobave.

Më pak energji, më shumë kohë

Eco TimeManager ju lejon të rregulloni kohëzgjatjen e ciklit të larjes ndaj kohës që keni në dispozicion. Duke ju kursyer si kohë ashtu edhe energji pa absolutisht asnjë kompromis për larjen e plotë që marrin rrobat tuaja.

E madhe në kujdesin e veshjeve, e hollë në përmasa

Mbajini rrobat tuaja të duken dhe ndjehen sensacionale me makinën larëse të hollë nga Electrolux. Dizajni fleksibël i saj ju kursen hapësirë, duke u përshtatur në zona shumë të vogla për pajisje me madhësi standarde. Dhe pa asnjë kompromis ndaj kujdesit, ende shijoni rezultate të shkëlqyera, sa herë që pastroni të preferuarat tuaja.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone