Fabric Care ze stacją pary REFINE 600 Steam Station E6ST1-8EG

Electrolux - Steam Station - E6ST1-8EG

Removing the guesswork from ironing

Simply select your fabric, and the iron does the rest. By combining the ideal level of steam and heat, you never have to worry about whether or not you can iron delicate fabrics.

Electrolux - Steam Station - E6ST1-8EG

The headlight shows the way

The always-on headlight illuminates creases for more efficient ironing performance. Never miss another wrinkle.

Electrolux - Steam Station - E6ST1-8EG

Ready in a minute

The Electrolux Refine 600 Steam Station delivers smooth results quickly: it takes only 60 seconds to heat up. Save time without sacrificing the results.

Electrolux - Steam Station - E6ST1-8EG

Scratch-resistant soleplate

Enjoy smooth steam ironing with the scratch-resistant RESILIUM™ Ski 221 soleplate. It evenly distributes steam for smoother ironing in all directions.

Electrolux - Steam Station - E6ST1-8EG

Triple clean function

Our Water Softener System combines an unique Soft Water Activator and a FlushClean function that keeps steam clean and soft, prolonging the product lifetime. An electronic reminder lets you know when to change the activator.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra: Executive Grey
 • Sole plate coating: Anodized
 • Water tank: 1.2
 • Shot of steam g/shot: 360
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: Yes
 • Self Clean: Yes
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Vetë-pastrim: Për shplarjen e mbetjeve të smërçit
 • Sistem për ndalimin e pikimit: Ndihmon në parandalimin e pikimit dhe njollosjes gjatë hekurosjes me temperatura të ulta. Ideale për pëlhurat delikate. I mban rrobat tuaja të paprekura gjatë hekurosjes.
 • Long cord of 1,8m and 180º swivel: For easy reach and comfortable ironing. 180-degree swivel gives good freedom during ironing.
 • Avull vertikal: Për freskimin e pëlhurave të varura
 • Sistemi anti-kalkar: Sistemi inkaso anti-kalkar siguron jetëgjatësi për hekurin tuaj duke e nxjerrë smërçin jashtë nga hekuri. Hiqeni smërçin pa mundime.
 • Kartriçja e përhershme inkaso anti-kalkare parandalon ndërtimin e smërçit: Shton jetëgjatësinë e hekurit
Performanca
 • Fuqia W: 2000
Instalimi
 • Ngjyra: Executive Grey
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 2.82
 • Lartësia totale: 264
 • Gjerësia mm: 205
 • Thellësi mm: 379
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 003 554
 • Sole plate coating: Anodized
 • Water tank: 1.2
 • Shot of steam g/shot: 360
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: Yes
 • Self Clean: Yes
 • Steam control (anti-drip): Yes
 • Pilot lamp: Headlight
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.8
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 554
 • Bar code: 7332543716340

Produktet e tjera

Electrolux - Steam Station - E7ST1-4DB
Fabric Care ze stacją pary Refine 700 Steam Station
 • Renew your garments. Never miss a crease.
 • Always protected with Outdoor Care
 • The headlight shows the way
 • Scratch-resistant soleplate
Electrolux - Steam Station - E8ST1-6DBM
Fabric Care ze stacją pary Renew 800 Steam Station
 • Care with precision. Always look your best.
 • Ideal temperature without guesswork
 • Always protected with Outdoor Care
 • Scratch-resistant soleplate
Electrolux - Steam Station - E6ST1-4PP
Fabric Care ze stacją pary REFINE 600 Steam Station
 • Tailored programmes, for every fabric.
 • Removing the guesswork from ironing
 • Ready in a minute
 • Scratch-resistant soleplate

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj