Fabric Care 4SafetyPLUS EDB5230

Përfitimet

Electrolux - Steam iron - EDB5230

XL 300 ml Water Tank

The easy to fill XL water tank makes ironing even more convenient – iron for longer without needing to refill. And with a powerful and consistent steam it’s easier than ever to straighten out every wrinkle on your favorite clothes. More is more!

Electrolux - Steam iron - EDB5230

ThermoSafe™ hot base indicator

The ThermoSafe hot base indicator lets you know exactly when the iron has cooled off enough to be stored safely (when it is under 40°C). No burning fingers, no worries after storage - how is that for a winning combination!

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra: E bardhë
 • Sole plate coating: Ceramic
 • Temperature on max setting: 220
 • Steam rate: 26
 • Water tank: 0.3
 • Shot of steam g/shot: 120
 • Vertical System: Yes
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Spruco me bulëza të shumta: Zbut plotësisht pëlhurën.
 • Vetë-pastrim: Për shplarjen e mbetjeve të smërçit
 • Sistem për ndalimin e pikimit: Ndihmon në parandalimin e pikimit dhe njollosjes gjatë hekurosjes me temperatura të ulta. Ideale për pëlhurat delikate. I mban rrobat tuaja të paprekura gjatë hekurosjes.
 • 2400Watt rated power: High input power reduces heat-up times and delivers faster, more powerful performance
 • Kabull i gjatë prej 2,5m dhe kokë rrotulluese 360º: Për arritje të shkëlqyer dhe hekurosje të rehatshme, rrotullimi prej 360 gradësh ju jep liri maksimale gjatë hekurosjes
 • Avull vertikal: Për freskimin e pëlhurave të varura
 • Funskioni i sprucimit: Zbut plotësisht pëlhurën.
 • Sistemi anti-kalkar: Sistemi inkaso anti-kalkar siguron jetëgjatësi për hekurin tuaj duke e nxjerrë smërçin jashtë nga hekuri. Hiqeni smërçin pa mundime.
 • Rezervuari i madh i ujit: Për avullim më të gjatë dhe më pak rimbushje.
 • Kabull me tekstil të lakueshëm 360°, shumë i gjatë: Për arritje të shkëlqyer dhe hekurosje të rehatshme, rrotullimi prej 360 gradësh ju jep liri maksimale gjatë hekurosjes
 • Cilësime të ndryshueshme të temperaturës: Cilësim i lehtë i temperaturës duke rregulluar nëpërmjet rrotullimit të rrotës.
 • Llampë model: Tregon kur produkti është i nxehur dhe gati për hekurosje
Performanca
 • Temperature on max setting: 220
 • Fuqia W: 2400
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 1,4
 • Lartësia totale: 142
 • Gjerësia mm: 278
 • Thellësi mm: 127
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 280 489
 • Sole plate coating: Ceramic
 • Steam rate: 26
 • Water tank: 0.3
 • Shot of steam g/shot: 120
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: Yes
 • Self Clean: Yes
 • Steam control (anti-drip): Yes
 • Pilot lamp: Yes
 • Thermal cut-out: Yes
 • Beaker: Yes
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 280 489
 • Bar code: 7332543440931

Produktet e tjera

Electrolux - Steam iron - EDB1730
Fabric Care Easyline
 • If your clothes feel good, so do you.
 • Easy gliding with ideal heat distribution
 • Powerful steam shot for extra care
 • Hot soleplate indicator to protect your skin
Electrolux - Steam iron - EDB1740LG
Fabric Care Easyline
 • If your clothes feel good, so do you.
 • Easy gliding with ideal heat distribution
 • Powerful steam shot for extra care
 • Hot soleplate indicator to protect your skin
Electrolux - Steam iron - EDB1720
Fabric Care Easyline
 • If your clothes feel good, so do you.
 • Easy gliding with ideal heat distribution
 • Powerful steam shot for extra care
 • Hot soleplate indicator to protect your skin

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj