Përfitimet

Ngrohet shpejt deri në avull

Hekuri ngrohet brenda 30 sekondave, për të eliminuar shpejtë rrudhat e çdo pëlhure. Dhe është i rregullueshëm me lehtësi për rezultate të shkëlqyeshme çdo herë.

Pllakë e qëndrueshme prej çeliku inoksi

Pllaka e çelikut inoks është e qëndrueshme me shpërndarje ideale të ngrohjes dhe rrëshqet me lehtësi mbi rrobat tuaja.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone