Toster 7000 Series EAT7700R

Përfitimet

Toast the way you like it

The seven toasting settings will give you the precise browning control for a morning toast just the way you like it.

Reheat and defrost functions

Forgot to pick you up the toast?! The reheat button would help you to get it warm again. Conveniently defreeze bread with the defrost button.

Uniform and great toasting

With the bread centering, the even toasting result on both sides of the bread slice is automatic and easy.

Electrolux - Toaster - EAT7700R

Cable storage

Easy handling and storage with cord management system.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra e spikatur: Stainless Steel
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Gjerësia mm: 181
 • Thellësi mm: 262
 • Lartësia totale: 219
 • Interval kohe: 2
 • Fuqia W: 850
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Funksioni i shkrirjes: Për të thekur në mënyrë perfekte një copë bukë
 • Funksioni i rinxehjes: Për të ngrohur bukën e thekur të ftohtë
 • Tava e lëvizshme e thërrimeve: Për komfort maksimal ky model tosteri përmban një tavë të lëvizshme për thërrimet duke e mbajtur kuzhinën të pastër e të rregullt
 • Cilësimet e rostos: Për të thekur në përputhje me shijen
 • Qëndror: Për të përgatitur copa buke qoftë të trasha apo të holla dhe për të siguruar një pjekje të njëtrajtshme.
 • Butoni Stop: Për të ndaluar ciklin e thekjes në çdo kohë
Performanca
 • Fuqia W: 850
Instalimi
 • Ngjyra e spikatur: Stainless Steel
 • Gjerësia mm: 181
 • Thellësi mm: 262
 • Lartësia totale: 219
 • Ngjyra: Red
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 013 204
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Interval kohe: 2
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 013 204
 • EAN: 7332543543014

Produktet e tjera

Electrolux - Toaster - EAT7700
Toster 7000 Series
 • From fresh bread to crispy toast
 • Toast the way you like it
 • Reheat and defrost functions
 • Uniform and great toasting
Electrolux - Toaster - EAT3330
Toster Love your day collection
 • Goodbye unpleasant odour
 • Integrated bun warmer
 • Clean in a few seconds
Electrolux - Toaster - E7T1-6BP
Toster Explore 7
 • Your toast, your way with Explore 7
 • Precise results every time, with seven settings
 • Defrost or reheat at the push of a button
 • Warming rack and anti-dust lid accessories

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj