Toster Love your day collection EAT3300

Përfitimet

Electrolux - Toaster - EAT3300

Integrated bun warmer

Warm up brioches, buns or already cold toast in just a few seconds. The bun warmer is integrated in a smart way, so it is always there when you need it, and neatly hidden when you do not.

Electrolux - Toaster - EAT3300

Clean in a few seconds

Cleaning the toaster is as easy as using it. Simply pull out the crumb tray, empty, and put it back in. Easy and simple.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra e spikatur: I/e argjendtë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Ruajtja e kabullit: Po
 • Gjerësia mm: 270
 • Thellësi mm: 170
 • Lartësia totale: 190
 • Interval kohe: 2
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Kontrolli i pjekjes: Për të thekur njëra pas tjetrës disa copa buke dhe për të marrë një rezultat të njëtrajtshëm.
 • Ngrohësi i simiteve: Për të ngrohur bukë të vogla, kroasantë…
 • Karkasë për prekje të ftohtë: Pjesa e jashtme mbetet e ftohtë për një siguri më të mirë.
 • Grumbullim për kabullin: Grumbullim i kabullit për të rregulluar dhe për të marrë gjatësinë optimale të kabullit.
 • Funksioni i shkrirjes: Për të thekur në mënyrë perfekte një copë bukë
 • Funksioni i rinxehjes: Për të ngrohur bukën e thekur të ftohtë
 • Tava e lëvizshme e thërrimeve: Për komfort maksimal ky model tosteri përmban një tavë të lëvizshme për thërrimet duke e mbajtur kuzhinën të pastër e të rregullt
 • Cilësimet e rostos: Për të thekur në përputhje me shijen
 • Qëndror: Për të përgatitur copa buke qoftë të trasha apo të holla dhe për të siguruar një pjekje të njëtrajtshme.
 • Butoni Stop: Për të ndaluar ciklin e thekjes në çdo kohë
Performanca
 • Fuqia W: 940
Instalimi
 • Ngjyra e spikatur: I/e argjendtë
 • Gjerësia mm: 270
 • Thellësi mm: 170
 • Lartësia totale: 190
 • Ngjyra: E zezë
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 280 291
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Ruajtja e kabullit: Po
 • Interval kohe: 2
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 280 291
 • EAN: 7332543438563

Produktet e tjera

Electrolux - Toaster - EAT7700
Toster 7000 Series
 • From fresh bread to crispy toast
 • Toast the way you like it
 • Reheat and defrost functions
 • Uniform and great toasting
Electrolux - Toaster - EAT3330
Toster Love your day collection
 • Goodbye unpleasant odour
 • Integrated bun warmer
 • Clean in a few seconds
Electrolux - Toaster - E7T1-6BP
Toster Explore 7
 • Your toast, your way with Explore 7
 • Precise results every time, with seven settings
 • Defrost or reheat at the push of a button
 • Warming rack and anti-dust lid accessories

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj