Përfitimet

Electrolux - Toaster - E3T1-3ST

Stainless steel housing.

The housing is made of durable stainless steel, which is also easy to wipe clean.

Electrolux - Toaster - E3T1-3ST

Seven browning settings levels.

The Create 3's seven browning settings will achieve the perfect level of browning for your taste.

Electrolux - Toaster - E3T1-3ST

Stop, reheat, defrost functions.

Conveniently stop toasting at any point, reheat breads without re-toasting and toast buns from frozen, all with one toaster.

Electrolux - Toaster - E3T1-3ST

Removable crumb tray for easy cleaning.

The Create 3 features a removable crumb tray that makes cleaning up a breeze. Simply eject the tray after toasting, and discard unwanted crumbs.

Electrolux - Toaster - E3T1-3ST

2 slots.

The Create 3 toaster is designed with 2 slots for your sliced breads.

Produktet e tjera

Electrolux - Toaster - EAT7700
Toster 7000 Series
 • From fresh bread to crispy toast
 • Toast the way you like it
 • Reheat and defrost functions
 • Uniform and great toasting
 • Cable storage
Electrolux - Toaster - EAT3330
Toster Love your day collection
 • Goodbye unpleasant odour
 • Integrated bun warmer
 • Clean in a few seconds
Electrolux - Toaster - E7T1-6BP
Toster Explore 7
 • Your toast, your way with Explore 7
 • Precise results every time, with seven settings
 • Defrost or reheat at the push of a button
 • Warming rack and anti-dust lid accessories
 • Precise results with lift-and-look feature

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj