Blender ręczny Love your day collection Stick mixer ESTM3300

Electrolux - Stick mixer - ESTM3300

Chopper with integrated lid for easy storage

The mini chopper helps to create delicious sauces, spreads and dips, such as salsa, pesto, mayoneese and many more

Electrolux - Stick mixer - ESTM3300

Turbo function for instant power boost

Pressing the Turbo button gives the mixer instant access to all the 600W, resulting in quick and smooth mix. Use this function when you want to save time, or at the end of the mixing.

Electrolux - Stick mixer - ESTM3300

Large 600 ml smoothie beaker

When the creative cooking kicks in, the last thing you need is limitation. This is why this mixer comes with large 600ml beaker, so you can focus entirely on your recipe

Electrolux - Stick mixer - ESTM3300

Powerful 600W motor

The powerfull 600W motor, helps when mixing tough ingredients, such as seeds for preparing pesto

Electrolux - Stick mixer - ESTM3300

BPA Free

The BPA-free parts ot the mixer makes it suitable for preparing healthy baby food

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Lartësia totale: 390
 • Gjerësia mm: 62
 • Thellësi mm: 82
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.2
 • Blades: Stainless steel
 • Mini Chopper: No
 • Settings: 2
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Fuqia: 600W
 • Traditional whisk: For adapting the appliance to all desired recipes.
 • 2 speed settings: For selected the desired speed related to the processing food
Performanca
 • Fuqia W: 600
Instalimi
 • Lartësia totale: 390
 • Gjerësia mm: 62
 • Thellësi mm: 82
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Ngjyra: E bardhë
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 280 241
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.2
 • Blades: Stainless steel
 • Mini Chopper: No
 • Settings: 2
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 280 241
 • Bar code: 7332543475353

Produktet e tjera

Electrolux - Stick mixer - ESTM3400
Blender ręczny Love your day collection Stick mixer

The Love Your Day Collection stick mixer gives you all the essentials for a tasty mix, everyday. It features robust metal foot, and ergonomic buttons, smartly located for quick and easy access.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj