Përfitimet

Electrolux - Kettle - EEWA3300

Extra large capacity

Boil all the water you need in just one go. The extra large 1.7 liter kettle, helps you to prepare all the water you need for your pasta or instant noodles. Quick and easy.

Electrolux - Kettle - EEWA3300

Auto-off safety

The advanced auto-off function ensures the safety of your home by preventing overheating. The patented solution stops the boiling once the temperature reaches 100 degrees or in case the kettle is empty.

Produktet e tjera

Electrolux - Kettle - EEWA3330
Czajnik Love your day collection
  • One touch opening
  • Extra large capacity
  • Auto-off safety
Electrolux - Kettle - E3K1-3ST
Create 3
  • The comfort of a hot drink in an instant
  • Generous 1,7L capacity
  • Durable, stainless steel finish.
  • Cordless convenience
  • Water level indicator

Mbështetja

E zotëroni tashmë këtë produkt?

Regjistroni produktin , ose thjesht gjeni mbështetje, pjesët e këmbimit dhe aksesorët përkatës ju nevojiten përmes link-ve më poshtë.

Regjistro produktin Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
pamje nga plazhi, shkëmbinjtë dhe valëve të fuqishme