Accessory ACCESSORYPSC

Electrolux - Accessory - ACCESSORYPSC

Made in Italy

The spaghetti cutter, made in Italy, are made of lightweight aluminum alloy that has been anodized for durability. The outer casing is in elegant chromed steel.

Electrolux - Accessory - ACCESSORYPSC

Easy cleaning thanks to patented design

Dough wont get stuck in the combs: Patented resin combs keeps the rollers clean and and ensures the dough comes off the rollers easily

Electrolux - Accessory - ACCESSORYPSC

Easy and quick assembling

Easily fits into the mounting hub on the front of your Assistant mixer and you're ready to get started.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 167 230
  • EAN: 7319599014095
Dokumentet për produktin
Specifikimi
Të tjera
  • Numri i produktit (PNC) : 900 167 230
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 167 230
  • EAN: 7319599014095

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj